26 / 04 / 2024

merdeki carrefour arazisi kimin oldu

merdeki carrefour arazisi kimin oldu

CarrefourSA'nın Multi Turkmall ve Apollo'ya sattığı Merter arazisinde Forum Merter yükselecek. 2010'da bitirilmesi planlanan proje 600 milyon Euro'ya mal olacak.

Bin 14 vakıf arazisi cemaatlere iade edildi!

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü, 'Türkiye'de Farklı İnanç Gruplarına Yönelik Reformlar' başlığıyla bir açıklama yayımladı. Açıklamaya göre bugüne kadar 1014 vakıf Arazisi iade edildi..

Konya Şehir Hastanesi alanı tarım arazisi değil!

Baloğlu, Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü' nde Şehir Hastanesi için tahsis edilen alanın tarım arazisi olmadığını belirtirken, yatak kapasitesinin arttığını müjdeledi .

Orman arazisi kiralama yönetmeliği!

Orman arazisi kiralama yönetmeliği olan Orman Kanununun 17/3 ve 18. maddelerinin uygulama yönetmeliği, kanun gereğince verilecek izinlere ve bu izinlerden tahsil edilecek bedellere ait iş ve işlemleri düzenliyor...

BTÜ Kestel Kampüsü arazisi incelendi!

Bursa’nın doğu bölgesini hareketlendirecek Bursa Teknik Üniversitesi’nin arazisi yetkililer tarafından incelendi. Bursa Teknik Üniversitesi Kestel Kampusu projesinde önemli adımlar atılmaya başlandı..

Yabancılara tarım arazisi satışı nasıl yapılacak?

Yabancı uyruklu vatandaşların Türkiye'den gayrimenkul alabiliyor. Tarım arazisi satışlarında yapılan düzenlemelere göre; yabancılara tarım arazisi satışı nasıl yapılacak? İşte yabancı gerçek kişilerin tarım arazisi edinimleri hakkında duyuru..

Yabancı gerçek kişilerin tarım arazisi edinimleri hakkında duyuru!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Yabancı İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Yabancı gerçek kişilerin tarım arazisi edinimleri hakkında duyuru yayımlandı. İşte yayımlanan duyurunun tam metni...

Hazine tarım arazisi satışı nasıl yapılır?

31/12/2011 tarihi itibarıyla en az üç yıldan beri tarımsal amaçla kiralayan, kira sözleşmesi halen devam eden kiracılardan satış bedelini itiraz etmeksizin kabul edenler bu maddeye göre hak sahibi sayılıyor. Peki, hazine tarım arazisi satışı nasıl yapılır

Tarım arazisi satışı 2015!

2015 yılında tarım arazisi satışlarının nasıl olması gerektiği, 31 Aralık 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan tarımsal arazilerin mülkiyetinin devrine ilişkin yönetmelik kapsamında açıklanıyor. İşte tarım arazisi satışı 2015...

NAKO arazisi Akzirve Gayrimenkul'e kaça satıldı?

Akzirve Gayrimenkul Yatırım, Zeytinburnu Ambarlar arazisini kaça satın aldı? Suudi yatırımcı Akzirve, NAKO arazisini kaça aldı? NAKO arazisi kaç milyon dolara satıldı? NAKO Başkanı Mehmet İrfan Bulut, Emlakkulisi.com'a açıkladı.

Eski Fenerbahçe Rum patriğinin arazisi iade edildi!

1964 kararnamesiyle devletin el koyduğu, daha sonra üzerine Fenerbahçe Camii yapılan eski Fener Rum patriklerinden Vapurci’nin arazisi Yargıtay kararıyla mirasçıları adına tescil edilecek...

2b arazisi muvakafatname süresi!

Ülkemizde orman vasfını kaybetmiş hazine araziler, 2b arazisi olarak ifade ediliyor. Bu araziler genellikle Antalya, Mersin, Kocaeli ve Yalova gibi rantı yüksek illerde karşımıza çıkıyor. İşte, 2b arazisi muvakafatname süresi!

Fethi Ahmet Paşa'nın Çilingoz'daki arazisi bedelsiz mi kamulaştırıldı?

Osmanlı dönemi devlet adamı Fethi Ahmet Paşa'nın hissedarları, 'Bedelsiz devletleştirildi' diyerek Çatalca'daki dev arazinin iadesi için hukuk mücadelesi başlattı. Fethi Ahmet Paşa'nın Çilingoz'daki arazisi bedelsiz mi devletleştirildi?

Küba'da yapılacak camiinin arazisi belli oldu!

Latin Amerika Ülkeleri Müslüman Dini Liderler Zirvesi'nin kapanışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika kıtasını ilk keşfedenin Kristof Kolomb değil, Müslümanlar olduğunu söyledi. Küba'da yapılacak olan camiinin arazisi belli oldu.

merdeki carrefour arazisi kimin oldu Haberi

merdeki carrefour arazisi kimin oldu

Rakamlarla Forum Merter Carrefoursa'nın Multi Turkmall ve Apollo Real Estate'e sattığı Merter'deki arazisiyle ilgili anlaşma imzalandı. 268 milyon Euro'ya satılan arazide 2010 yılında açılması planlanan Forum Merter Alışveriş Merkezi, 600 milyon Euro'ya mal olacak.


16 BİN METREKARESİ OFİS
Forum Merter için, Avrupa'da 1.4 milyar dolarlık toplam yatırımı olan Apollo ile yüzde 50-50 ortak olan Multi Turkmall'un CEO'su Levent Eyüboğlu, alışveriş merkezinin 350 bin metrekare inşaat alanı, 150 bin metrekarelik de kiralanabilir alanı olacağını söyledi. Forum Merter'in 2010 yılında hizmete gireceğini dile getiren Eyüboğlu, şöyle konuştu: "Projede Carrefour hipermarket, sinema, yerli ve yabancı markaların bulunduğu 300'e yakın mağaza ve yeme içme alanları yer alacak. Merter projesinde, alışveriş ve yaşam merkezinin yanı sıra, 16...