29 / 03 / 2024

Merkez Kayaşehir avm kurban bayramında açık mı

Merkez Kayaşehir avm kurban bayramında açık mı

Merkez Kayaşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Merkez Kayaşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Merkez Kayaşehir bayramda kaça kadar açık? Merkez Kayaşehir AVM bayramda kaçta açılacak?

Kayaşehir Palladium AVM İsra Holding'e satılıyor! 

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından Kayaşehir Palladium AVM'nin ihalesi kapsamında değerinden fazla taklif veren İsra Group İnşaat'a satılması hususu onaylandı...

Nidapark Kayaşehir AVM'nin değeri ne kadar? 

Nidapark Kayaşehir AVM'nin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Nidapark Kayaşehir AVM'nin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Palladium AVM Kayaşehir'de hizmete açılacak!

AVM ve konut pazarında faaliyet gösteren Tahincioğlu Holding, Palladium AVM'yi Kayaşehir'de açacak. 200 milyon TL harcanan Palladium AVM, Nidapark Kayaşehir projesinde yer alacak.

Merkez Kayaşehir AVM yılbaşında açık mı?

Merkez Kayaşehir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Merkez Kayaşehir AVM yılbaşında açık mı? Merkez Kayaşehir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Merkez Kayaşehir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Nidapark Kayaşehir'de 1.1 milyar lira hasılat bekleniyor!

Tahincioğlu, İstanbul Kayabaşı'ndaki 'Nidapark Kayaşehir' projesinde satışlara başladı. Konut, ofis ve AVM içindeki mağazalarıyla birlikte toplam 1.233 bağımsız bölüme yer verilecek projeden 1.1 milyar lira hasılat bekleniyor.

Nidapark Kayaşehir görücüye çıkıyor!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO A.Ş. ile İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden Başakşehir'in yükselen semti Kayaşehir’de, hayata geçireceği yeni projesi Nidapark Kayaşehir’i tanıtıyor.

Merkez Kayaşehir AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Merkez Kayaşehir AVM, hafta içi her gün saat 09:00 ile saat 21:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Merkez Kayaşehir AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Merkez Kayaşehir AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Merkez Kayaşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Merkez Kayaşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Merkez Kayaşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Merkez Kayaşehir bayramda kaça kadar açık? Merkez Kayaşehir AVM bayramda kaçta açılacak?

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Medikule İstanbul, Merkez Kayaşehir AVM ve Merkez Kayaşehir Plaza'daki konut, dükkan ve ofislerin satışa sunulduğu Emlak Çadırı başvuruları bugün sona eriyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Emlak Çadırı satılık ev!

Dükkanların Merkez Kayaşehir AVM'de, ofislerin ise Merkez Kayaşehir Plaza'da bulunan projede 220 adet daire bulunuyor. Emlak Çadırı satılık evler için lansman tarihi 31 Mayıs Pazartesi günü olarak belirlendi.

Emlak Çadırı satış tarihi!

Merkez Kayaşehir AVM 2019 yılında tamamlanması planlanan Kayaşehir tramvay durağının önünde yer alan projede 10 adet dükkan bulunuyor. Emlak Çadırı satış tarihi 31 Mayıs Pazartesi olarak belirlendi.

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları!

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları devam ediyor. "Fiyatı sen belirle" konseptiyle tanıtılan projede Medikule İstanbul'da yer alan 220 konut ile Merkez Kayaşehir AVM bulunan 10 dükkan ve 10 ofis satışa sunuluyor.

Gresco Uluslararası Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gresco Uluslararası Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Evren Afat, Fatih Özberk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Merkez Kayaşehir AVM Business Center Plaza'da kuruldu

Merkez Kayaşehir avm kurban bayramında açık mı Haberi

Merkez Kayaşehir avm kurban bayramında açık mı


Merkez Kayaşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Merkez Kayaşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Merkez Kayaşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Merkez Kayaşehir  bayramda kaça kadar açık? Merkez Kayaşehir AVM bayramda kaçta açılacak?


Merkez Kayaşehir Outlet bayram mesaisi:

Merkez Kayaşehir Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 10:00'da açılıyor. İstanbul Optimum Outlet akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.


Merkez Kayaşehir iletişim bilgileri:

Adres: G7 Cad. Kent Meydanı Merkez Kayaşehir No:20, Başakşehir/İstanbul

Telefon:444 6 759



Merkez Kayaşehir'e nasıl gidilir?