20 / 04 / 2024

Mersin Akdeniz Belediyesi bütçesi

Mersin Akdeniz Belediyesi bütçesi

Mersin’in merkez ilçesi Akdeniz Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi 111 milyon lira olarak belirlendi.Akdeniz Belediye Meclisi, Gündemindeki konuları ve komisyonlardan gelen raporları görüşmek üzere Ekim ayı ikinci birleşimini gerçekleştirdi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Mersin'de 3 bin metrekarelik imarlı arsa satılacak! İhalesi 23 Ağustos'ta!

Mersin İli Akdeniz Belediye Başkanlığı, Mersin Akdeniz'de yer alan sanayi depolama alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Mersin İli Akdeniz Belediye Başkanlığı, Mersin Akdeniz'de yer alan 3 bin metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

Mersin Akdeniz'de ilk temel atma 2022'de!

Mersin Akdeniz Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm sevinci!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Mersin Akdeniz'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Mersin'de 9.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Mersin 6. İcra Dairesi Mersin Akdeniz'de yer alan fabrika binası ve arsasını 9 milyon 826 bin 303 TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Akdeniz'de yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bölge sakinleri tarafından uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Bölge sakinleri çalışmalardan çok memnun. 

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

TOKİ, Mersin'in Akdeniz ilçesinde toplu konut inşaatı için çalışmalara başladı. Proje dairende 415 dairenin yıkımına başlandı.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Mersin'de gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin yıl sonuna kadar vatandaşlara teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Mersin Akdeniz Belediyesi bütçesi Haberi

Mersin Akdeniz Belediyesi bütçesi

Mersin’in merkez ilçesi Akdeniz Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi 111 milyon lira olarak belirlendi.Akdeniz Belediye Meclisi, Gündemindeki konuları ve komisyonlardan gelen raporları görüşmek üzere Ekim ayı ikinci birleşimini gerçekleştirdi. 


Belediye Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk başkanlık etti. Toplantı öncesinde, İmar Müdürlüğü Şehir Planlama Şefliği tarafından Bahçe ve Barış mahallelerinde gerçekleştirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesine ilişkin çalışmalar hakkında meclis üyelerine sunum yapıldı. Şehir Plancısı teknik personel tarafından yapılan sunumda, saha çalışmaları, mahalle sakinleriyle gerçekleştirilen anketler, kentsel dönüşümün bu bölgedeki ivediliği ve Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilgili kurumlarla temaslar hakkında bilgi verildi ve meclis üyelerinin soruları yanıtlandı. Daha sonra meclis toplantısının açılış ve yoklaması yapıldı, bir önceki birleşim tutanak özetleri oylandı. Belediye Meclis Başkanı...