19 / 04 / 2024

Mersin Büyükşehir belediyesinin 2019 bütçesi ne kadar

Mersin Büyükşehir belediyesinin 2019 bütçesi ne kadar

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Kasım Ayı Toplantısı'nda, büyükşehirin 2019 bütçesi görüşüldü. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 2 milyar 255 milyon TL olarak kabul edildi.

Mersin Büyükşehir'in 2019 bütçesi 12 Kasım'da görüşülecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Kasım Ayı Toplantısı 2. Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alacak! Online başvuru başladı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı 100 itfaiye alımı yapacağını duyurdu. 100 itfaiye eri için başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Kiralık dükkan arayanlar dikkat! Büyükşehir belediyesi 64 adet dükkanı kiraya verilecek! 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 64 adet taşınmazın kirasına ilişkin tüm detaylar belli oldu. Peki kiraya verilecek dükkanlar nerede konumlanıyor? İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Mardin Büyükşehir'in vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülkler mecliste!

Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik, Mardin Büyükşehir Belediyesinin vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülklere ilişkin soru önergesi verdi. 

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporları kabul edildi.

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Ankara Büyükşehir ihalelerinde yüksek kırım yaşanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları, Youtube kanalı ve ABB TV’den canlı şekilde yayınladığı ihalelerde yüksek kırım rekorları kırılıyor.

Mersin Büyükşehir belediyesinin 2019 bütçesi ne kadar Haberi

Mersin Büyükşehir belediyesinin 2019 bütçesi ne kadar

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Kasım Ayı Toplantısı'nın üçüncü birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, yapılan oylamada Mersin Büyükşehir Belediyesi 2019 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesini oy birliğiyle 2. 255.000.000 lira olarak kabul etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan toplantıda, Büyükşehir Belediyesi 2019 Mali Yılı Vergi, Harç ve Ücret Tarifesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporu ve 2017-2019 Revize Stratejik Plan paralelinde hazırlanan Büyükşehir Belediyesi’nin 2019 Yılı Performans Programı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşüldü ve kabul edildi.

Diğer bir yandan mecliste Mersin Büyükşehir Belediyesi 2019 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesinin rakamları açıklanarak, belediye bünyesinde hizmet veren birimlere göre dağılımlarının da nasıl yapılacağı...