29 / 03 / 2024

mersin çamlıyayla yatırımları

mersin çamlıyayla yatırımları

Büyükşehir yasası ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanına eklenen Çamlıyayla’da hizmetler takdir topluyor. Asfalttan altyapıya, tarımsal destekten tesislere kadar ilçe sakinlerinin her talebine karşılık veren Büyükşehir Belediyesi, hizmetleriyle Çamlıyayla’ya imzasını atıyor.

Mersin Çamlıyayla'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Çamlıyayla’da Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi, açılışa, Mersin Büyükşehir Başkanı Burhanettin Kocamaz da katıldı...

Ayhan Kızıltan: Mersin'de bazı kamu yatırımları gecikti!

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin'in ekonomik gelişiminin önünde engel gibi duran bazı temel kamu yatırımlarının hayata geçmesini beklemekten yorulduklarını söyledi.

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Oğuz Can Ocakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 3 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar, Küçük Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Naradea Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Naradea Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Erkan Adakoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi, Çilehane Yolu Caddesi' nde kuruldu.

Mersin yapılan yatırımlarla büyüyor!

Altyapı projeleri başta olmak üzere, çevreden, sağlığa, tarımdan fen işlerine kadar birçok projeyi tamamlayarak hizmete açan Mersin Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarına devam ediyor.

Burhanettin Kocamaz: Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımları sürecek!

Mersin'in Çamlıyayla'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon inşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımlarımız sürecek" dedi.

Numan Olcar: Mersin'deki turizm yatırımları artacak!

Mersin'de devam eden turizm yatırımları ile bu yıl sonu yatak kapasitesinin 15 bine ulaşması beklenirken, turizmciler kalifiye eleman bulmakta zorlanıyor.

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Mersin'deki arsasını Avrasya GYO'ya sattı!

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş, Mersin İli Akdeniz İlçesi Kazanlı Köyü Köycivarı Mevkii 22 U 3 pafta 4545 parsel 7560,00 m2 yüzölçümlü arsasını Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na sattı...

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

mersin çamlıyayla yatırımları Haberi

mersin çamlıyayla yatırımları


Mersin Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde kurduğu Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ilçe koordinasyon birimleri ile ilçelerdeki eksiklikleri tespit ederken, ihtiyaç duyulan hizmetleri acil ve kaliteli şekilde bölgelere ulaştırıyor. Yıllardır pek çok hizmetten mahrum kalan Çamlıyayla ilçesinde de Büyükşehir Belediyesi’nin müdahalesi sayesinde her mahallede büyük bir değişim yaşanıyor.


Bugüne kadar Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 mahallede toplam 27 bin 266 metre İçmesuyu Şebeke Hattı döşenen Çamlıyayla’da, Atıksu Arıtma Tesisi projesinin de 2017 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın asfaltlanmayan yol kalmaması hedefi ve talimatları doğrultusunda da ilçe genelinde 12,60 kilometre 1. kat ve 10,40 kilometre 2. kat sathi kaplama ile 10,22 kilometre sıcak asfaltla kaplama ve yama çalışması gerçekleştirildi. Bin 932,94 metrekare alan sıcak asfalt ile kaplandı. Öte...