16 / 04 / 2024

Mersin OSB yatırımcı

Mersin OSB yatırımcı

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, “Mersinli sanayiciler yatırımlarına ara vermeden devam edecek. 3’üncü OSB’de 200 sanayici yatırım için bekliyor” dedi.

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Kilis OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Suriye'de çıkan iç savaştan en çok etkilenen illerin başında gelen Kilis, yatırımcıların gözdesi oldu. Sınır güvenliğinin kontrol altına alındığı kente mevcut iki OSB'nin dışında iki yeni OSB daha yapılıyor. Polateli OSB'de 13 milyon metrekarelik alan için 2 bin yatırımcı başvurdu.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Yatırımcılar OSB'lerde yer bulamıyor!

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, OSB'lerde yer kalmadığını dile getirerek, OSB'de yer bulmak isteyen yatırımcıların kendisinden yardım istediklerini dile getirdi. 

2020'nin ikinci yarısında 840 sanayi parseli yatırımcılara tahsis edildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, 2020'nin ikinci yarısında OSB'de yatırımcılara  840 yeni sanayi parselinin tahsis edildiğini söyledi.

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Aydın Buharkent OSB'ye yatırımcılardan yoğun talep!

Aydın Burharkent OSB'de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ediyor. 

OSB'lerde yatırımcılara emlak vergisi muafiyeti ve indirimli arsa tahsisi fırsatı!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, organize sanayi bölgelerinin (OSB) yatırım teşvik avantajları ve bürokrasiden uzak "tek durak ofis" hizmeti anlayışıyla yatırımcılara önemli imkanlar sunduğunu vurguladı. 

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Milas'ta OSB yatırımcıları tapularına kavuştu!

Milas Organize Sanayi Bölgesi’nin yatırımcıları, düzenlenen yer tahsisi kurasıyla fabrikalarını inşa ettirecekleri bölgeleri belirledi. 

Mersin OSB yatırımcı Haberi

Mersin OSB yatırımcı

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, “Mersinli sanayiciler yatırımlarına ara vermeden devam edecek. 3’üncü OSB’de 200 sanayici yatırım için bekliyor” dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ekonomik seferberlik çağrısı tüm OSB'lerde karşılık buldu. Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, 2017 yılı içerisinde Mersinli sanayicilerin hız kesmeden üretim yapmaya devam edeceklerini, 3'üncü organize sanayi bölgesinde 200 sanayicinin yatırım için müracaat ettiğini söyledi.


"DEVLETİN YANINDAYIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısından sonra 2017 ve sonraki yıllarda da Mersinli sanayicilere güvendiklerini belirten MTOSB Başkanı Sabri Tekli, "Ülkemiz çok sıkıntılı günlerden geçti, geçiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ekonomik seferberlik çağrısında bulundu. Bu zorlu günleri birlik olursak aşabiliriz. Mersinli sanayicilerin üzerine düşeni yapacağına eminim" dedi.


GÜVENİN GÖSTERGESİ

Mersinli sanayicilerinin ülkesine olan inancını hiçbir zaman yitirmediğini kaydeden Başkan Tekli, "3. organize...