18 / 04 / 2024

mersin projeleri 2014

mersin projeleri 2014

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Aşut, Mersin'in daha çok ekonomik ve ekonomiyi etkileyen sorun ve çözümlerinin masaya yatırıldığı bir konuşma yaptı.

Kaptan Kartal: 16 dev projeyle 100 bin kişiye iş bulacağız!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayı Kaptan Kartal, şehrin en büyük sorununun işsizlik olduğunu belirtti. Kartal, 16 dev projeyle 100 bin kişiye iş bulacaklarını iddia etti...

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mersin'de özel proje alanları ile modern bir kent inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 yılında çalışmalarını başlattığı ve 06.02.2018 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediye Meclisince oy birliği ile kabul edilen 1/5000 Ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı’yla Mersin'de modern bir kent inşa edilecek.

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor

Mersin Büyükşehir'den Anemurium restorasyon çalışmalarına destek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur ilçesinde bulunan “Anemurium Antik Kenti Arkeolojik-Bilimsel Tespit, Belgeleme ve Restorasyon Projeleri Hazırlık Çalışmalarına” destek veriyor.

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.

Mersin yatırım projeleri meclis gündeminde!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin yatırım projelerini meclis gündemine taşıdı. Şimşek, Mersin'e vadedilen, projelerin akıbetini sordu..

Mersin Demokrasi Kavşağı Bat-Çık projesinin yüzde 60'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediyenin kentte hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu meydan olsun!

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu üyeleri, 2014 yılında devri TOKİ’ye yapılan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun olduğunu bölgenin ranta kurban edilmemesini, Mersinlilerin kullanabileceği büyük bir meydan yapılmasını istiyor

Mersin Erdemli'de imar kaynaklı sıkıntı var!

Mersin Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bölgeki projeleri ve yatırımları anlattı. Tollu, ''İlçemizin altyapı sorunları hayli fazlaydı, çözdük. Yedi yılda 700 kilometre yol yaptık. Yol yapım çalışmalarımızı bu yıl bitireceğiz'' dedi.

Mersin Silifke Kentsel Tasarım Projesi için düğmeye basıldı!

Mersin’de Silifke ve Atatürk Caddesi’nde yapılması düşünülen kentsel tasarım projeleri ve uygulama imar planı revizyonu için düğmeye basıldı.

Mersin Şehir Hastanesi'nin yüzde 83'ü tamamlandı!

Kamu-özel iş birliğiyle 2014 yılında temeli atılan ve temmuz ayında açılması planlanan Mersin Şehir Hastanesi, Türkiye'nin hizmete girecek ilk şehir hastanesi olacak. Hastanenin Mayıs'ta tamamlanması planlanıyor.

Mersin'de çarpık yerleşim alanları kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentleşmeyi sağlamak amacıyla çarpık yerleşim olan bölgelerin yeniden planlayarak dönüşümle yenileme projeleri geliştirmenin şart olduğunu belirtti.

mersin projeleri 2014 Haberi

mersin projeleri 2014

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın her yıl yaptığı olağan ortak meslek komitesi toplantısı yapıldı. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Aşut, Mersin'in daha çok ekonomik ve ekonomiyi etkileyen sorun ve çözümlerinin masaya yatırıldığı bir konuşma yaptı. Onur konuğu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'da Mersin'e yapacağı hizmetleri anlattı. 


MTSO'nun sektörleri temsil eden 35 meslek komitesi ve bu komitelere seçimle gelen 197 komite üyesi katılım gösterdi. Bu yıl ortak meslek komitesinin konuk konuşmacısı Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz oldu. Açılış konuşmasını MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut'un yaptığı toplantıda, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın konuşmasının ve ekonomiyi ilgilendiren projelerini MTSO Komite Üyeleri ile paylaşmasının ardından MTSO Komite Üyeleri soru-cevaplarla Burhanettin Kocamaz'dan kentin ulaşımından yatırım alanlarına, imar planlarından kentsel dönüşümüne, kentin tanıtımından...