29 / 03 / 2024

Mersin yolu

Mersin yolu

CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, hükümetin Mersinlilere vaat ettiği yol projelerinin hâlâ tamamlanmadığını belirtti. Çamak, Mersin´in yol projelerine önem verilmesi çağrısında bulundu.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Mersin'de 50 yıllık yolu kapatan arazi sahibi: Benim en doğal hakkım!

Mersin Erdemli'de geçtiğimiz günlerde vatandaşların 50 senedir kullandığı yolun özel mülk nedeniyle kapatılmasının ardından arazi sahibi Hasan Solaklı (38), yolun geçtiği bölgenin tapulu alanına girdiğini söyleyerek, "Bu en doğal hakkım" diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

Mersin Tarsus Otoyolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Mersin Tarsus Otoyolu Ayr.-Mersin OSB-D400 Otoyol Bağlantı Yolu yapımı çalışmaları kapsamında bazı gayrimenkuller Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak..

Akdeniz Sahil Yolu inşaatında son durum!

Mersin ve Antalya'yı birbirine bağlayacak olan Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında, Mersin'in Anamur ilçesinde inşası tamamlanan viyadük ve tünel trafiğe açıldı.

Akdeniz Sahil Yolu projesiyle Mersin-Antalya arası 4 saate düşecek!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı süren tünel ve viyadükleri inceleyen Mersin Valisi Ali İhsan Su, projenin tamamlanmasıyla Mersin-Antalya arasının 4 saate düşeceğini söyledi..

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde son durum!

Mersin ve Antalya arasındaki ulaşım süresini kısaltacak olan Akdeniz Sahil Yolu Projesi hızla ilerliyor.

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz!

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Mersin ve Antalya arasındaki mesafayi 4 saate indircek olan Akdeniz Sahil Yolu ile otomobil sürücüleri yolda 7-8 saat süre harcamaktan kurtulacak.

Mersin-Antalya yolu çalışmalarında son durum!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 'Akdeniz Sahil Yolu'nu tamamladığımızda Mersin'den Antalya'ya olan süre 4-5 saate, hatta 4 saate bile düşebilecek." dedi.

Akdeniz Sahil Yolu 2020'de tamamlanacak!

Akdeniz Sahil Yolu projesi etap etap tamamlanırken Mersin-Antalya arasını 5 saate indirecek. Akdeniz Sahil Yolu projesinin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Adana-Mersin yolu meclis gündemine taşındı!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Adana-Mersin yolu başta olmak üzere hükûmetin devam eden inşaatlara bir an önce artı ödenek göndererek bu projelerin tamamlanmasını talep etti..

Akdeniz Sahil Yolu'nun tünelleri tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, helikopterle, Mersin-Antalya yolu arasında Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı süren tünelleri ve viyadükleri inceledi.

Mersin'e bisiklet yolu geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, “ Mersin'in değerini artırmak için edindiğimiz vizyon dahilinde hazırladığımız Ulaşım Master Planımızda şehrimizin altyapısını planlarken, kentin ulaşımında bisiklet yollarının ve yayalaştırma düzenlemelerinin önemini vurguladık.'' dedi.

Mersin yolu Haberi

Mersin yolu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, Mersin´i Antalya ve Adana´ya bağlayan yol projelerindeki son durumu meclis gündemine getirdi.


Çamak, “Mersin´den aday olup seçilen milletvekillerimiz, hatta kimi bakan olmuş arkadaşlarımız seçim zamanı vaatlerini sıralarken, Mersin için çok önemli olan Mersin-Adana Karayolu´nun genişletilmesi ve Mersin´den Antalya´ya kadar olan Akdeniz Sahil Yolu´nun yapımının tamamlanması sözünü vermişlerdir. Ayrıca, hem Mersinliler hem de Mersin´e gelen yerli ve yabancı turistler için neredeyse bir eziyete dönüşen Mersin–Silifke (Taşucu) otoyol projesinin tamamlanması sözünü vermişlerdir. Ancak bugüne kadar ne yazık ki bu vaatler gerçekleştirilmemiştir” dedi.


Hükümete Mersin´in yol projelerine önem verilmesi çağrısında bulunan Çamak, “Vatandaşlarımız için çileye dönüşen Mersin-Silifke otoyolunun son akıbeti nedir? Proje güzergâhında kamulaştırma işlemlerinin tamamlanmadığı iddiaları doğrumudur, doğru değilse kaç kilometrelik kamulaştırma yapılmıştır, ne...