19 / 04 / 2024

Merter Anadolu Efes

Merter Anadolu Efes

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter Anadolu Efes'in yerinde konut projesi yükselecek.

Anadolu Efes tarımsal ekonomiye 1 milyar liralık katkı sağladı!

Türkiye’de maltlık arpa tohumu üretimi yapan ilk bira şirketi olan Anadolu Efes, bu yıl üreticiden 117 bin ton arpa alımı yapacak. 17 arpa çeşidini tescil ettiren şirketin tarımsal ekonomiye katkısının 1 milyar lira olması bekleniyor.

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO Can Çaka kimdir? Can Çaka daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Can Çaka'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Can Çaka'nın hayatına dair merak edilenler.

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikası 60 milyon TL'ye satıldı!

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikasının bulunduğu sanayi parseli ve çevresindeki tarım parsellerinden oluşan taşınmazların KDV hariç toplam 60 milyon TL bedelle Toybox Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasına satılmasına karar verildi.

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

Anadolu Efes Merter'deki arazisini 270 milyon TL'ye sattı!

Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş. İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Osmaniye Mahallesi'nde yer alan arsasını 270 milyon TL bedelle Nata Holding'e sattı...

Anadolu Efes Merter’deki arazisini Nata Holding'e sattı!

Anadolu Efes'in, İstanbul Merter'de yer alan arazisi 270 milyon TL'ye Nata Hoding'e satıldı. 2017 Nisan'da fabrikadaki üretim durdurulmuştu. 

Bahçelievler Efes Pilsen bira fabrikası ve arsası satılıyor!

Investin ile CBRE, Anadolu Efes'in Merter ve Bahçelievler arasında bulunan ana oluşum aksı Mehmet Akif Caddesi üzerinde yer alan alan toplam 120 bin 175 metrekare büyüklüğündeki bira fabrikası ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satışı peşin olarak yapılacak...

Merter Anadolu Efes'in yerine konut projesi gelecek!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter Anadolu Efes'in yerinde konut projesi yükselecek.

Anadolu Efes'in Merter fabrikası taşınıyor!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter'deki fabrikada üretimin durdurulmasına, anılan tesisin zaman içinde şehir içinde kalması gerekçe gösterildi.

AND Çocuk Tribünü ile küçüklerden büyük destek!

Anadolu Efes Spor Kulübü resmi partneri AND Gayrimenkul’ün çocuklara basketbolu sevdirmek ve onları sporla tanıştırmak misyonu ile hayata geçirdiği “AND Çocuk Tribünü” Anadolu Efes-Olympiacos maçında kapılarını bir kez daha çocuk misafirlerine açtı.

AND Çocuk Tribünü kapılarını açıyor!

AND Çocuk Tribünü açılıyor. AND Gayrimenkul Anadolu Efes - EA7 Emporio Armani Milan maçına 9 Şubat’ta ev sahipliği yapacak.

Anadolu Efes Kulübü, AND Gayrimenkul ile anlaştı!

Anadolu Efes Kulübü, Anadolu Grubu şirketlerinden AND Gayrimenkul ile iş birliği yaptı. Bir sezonluk yapılan anlaşmaya göre Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı maçlarda sırtında AND Gayrimenkul logolu forma giyecek.

Efes Merter fabrikası ne olacak?

İstanbul’daki arazileri satmaktansa, kendisi proje geliştirmeye karar veren Anadolu Grubu ilk adımı Kartal Soğanlık'taki arazisi için atmıştı, Anadolu Grubu Merter’deki arazisi için de aynı yolu izleyecek...

Merter Anadolu Efes Haberi

Merter Anadolu Efes

Anadolu Efes’in İstanbul’daki bira fabrikasında üretim 22 Mayıs’ta durduruluyor. İstanbul’un değerli semtlerinden Merter’deki fabrika arazisinin grubun gayrimenkul yatırımlarında kullanılması bekleniyor.


İstanbul’da şehir içinde kalan fabrikalar birer birer kapanıyor. Son olarak Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs’ta durduracağını açıkladı. Merter’deki fabrikada üretimin durdurulmasına, tesisin zaman içinde şehir içinde kalması gerekçe gösterildi. Üretim Adana, Ankara ve İzmir’de bulunan diğer tesislere kaydırılacak.


Anadolu Efes’ten KAP’a yapılan açıklamada, kararın şehir merkezinde kalan bir fabrikanın bölge halkı üzerindeki çevresel ve lojistik etkileri göz önünde bulundurularak alındığı ifade edildi.


Anadolu Efes’in dev fabrikasında üretimi durdurması akıllara grubun gayrimenkul yatırımlarını getirdi. Şirketten fabrikanın bulunduğu alan ile ilgili değerlendirmelerin devam ettiği ifade edildi ancak gözler grup bünyesindeki AND Gayrimenkul’e çevrildi. AND, daha önce Anadolu Motor’un Kartal’daki...