27 / 04 / 2024

merve turizm şirketi

merve turizm şirketi

Merve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi , 7 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Ahmet Nedim Başar, Feridun Oktay Alpay ve Zeynep Başar ortaklığıyla kuruldu...

Borateş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Borateş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Teysaytaş tarafından kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Detabi Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Detabi Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Özkök tarafından kuruldu.

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Şirketi kuruldu!

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Limited Şirketi  Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yavuz , Bayram Yavuz tarafından kuruldu.

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile Merve Deliktaş tarafından kuruldu.

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Horus Kiralama Ve Turizm İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Horus Kiralama Ve Turizm İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semira Çaparoğlu ve İfakat Merve Çaparoğlu ortaklığında kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Serender Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serender Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Uzun Behar, Mustafa Yıldırım ve Ömer Kaya ortaklığında kuruldu.

Merve Yatırım Emlak Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Merve Yatırım Emlak Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Amr Elsayed Abdelatı Khamıs, Ashraf Elsayed S.M.Elfeky, Hazem Elsayed    Abdelatı Khamıs ve Marwa Amın Shaban Husseın tarafından kuruldu. 

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Aseel Seyahat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aseel Seyahat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kuşdoğan ve Miray Kuşdoğan  ortaklığında kuruldu.

Nezmer Turizm Organizasyon Reklam Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nezmer Turizm Organizasyon Reklam Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Merve Altıntaş ve Gökhan Altıntaş ortaklığında kuruldu.

merve turizm şirketi Haberi

merve turizm şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, otel motel pansiyon kamping ve benzeri konaklama tesisleri kurar kiralar işletmeciliğini yapar yada kiraya verir ve 11.4.1984 tarihli tescile ait anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Şişli Hüsrev Gerede Caddesi Fırın Sokak NO:4 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet Nedim Başar, Feridun Oktay Alpay ve Zeynep Başar ortaklığıyla...