19 / 03 / 2024

merzifon satılık arsa

merzifon satılık arsa

Amasya ili Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya ili, Merzifon ilçesi, Aygül Sokak'ta yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte detaylı bilgiler... 

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Elazığ Hankendi Köyü'nde 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, Elazığ Merkez Hankendi Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

merzifon satılık arsa Haberi

merzifon satılık arsa

Amasya ili Merzifon Belediye Başkanlığı tarafından, Amasya ili, Merzifon ilçesi, Aygül Sokak'ta yer alan 5 adet arsa satışa sunuluyor. 

Amasya Merzifon'da yer alan arsalar için satış ihalesi açık teklif usulü ile 4 Ekim 2022 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek. 

Merzifon Belediye Başkanlığı tarafından satışı yapılacak arsaların büyüklükleri 354.82 metrekare ile 456.19 metrekare arasında değişiyor.

Amasya Merzifon'da satışı yapılacak arsaların geçici teminat bedelleri 12 bin 775 TL ile 16 bin 450 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Satışı yapılacak arsaları imar durumu konut alanı olarak belirtildi. Arsaların fiyatları ise 425 bin 784 Türk Lirası'ndan başlıyor, 547 bin 428 Türk Lirası'na kadar yükseliyor.

İşte Merzifon Belediye Başkanlığı tarafından arsa satışına ilişkin verilen o ilan...

İlan metni:

T.C. MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN ARSA SATIŞ İHALE İLAN METNİ