25 / 04 / 2024

mesa kozyatağı rezidans açık adres

mesa kozyatağı rezidans açık adres

1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunulan Mesa Kozyatağı projesi 28 katlı rezidans bloğu olarak hayata geçirildi. Projede fiyatlar 950 bin TL'den başlıyor...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

Mesa Koz'da teslimler başladı!

İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçirilen Mesa Koz projesinde teslimler başladı.

Mesa Koz'da 60 ay vade yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Mesa tarafından İstanbul'un merkezi Kozyatağı'nda yükselen Mesa Koz projesinde 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı sunuluyor.

Mesa Bodrum Demirbükü satılık!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa bulunuyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü satılık daire fiyatları...

Mesa Koz'dan 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Mesa Mesken tarafından Kozyatağı'nda hayata geçen Mesa Koz'da ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya sunuldu. Proje dahilinde 69 bin TL peşinat ödemelerde 120 ay vade imkanı sunulacak.

Mesa Bodrum Demirbükü fiyat listesi!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa yer alıyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü güncel fiyat listesi...

Mesa Koz'da ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda inşa edilen Mesa Koz projesinde ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor. 12 ay ödemesiz satışa sunulan projede 0,64 vade oranı fırsatı sunuluyor.

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Mesa Koz'da yüzde 10 indirim fırsatı!

İstanbul’un en önemli kesişim noktalarından Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanında yer alan Mesa Koz'da 31 Mart’a kadar yüzde 10 KDV indirimi fırsatı devam ediyor.

Mesa Bodrum 1.5 milyar lira yatırımla inşa ediliyor!

Demirbükü Koyu’da yeni proje inşa eden Mesa, 1,5 milyarlık proje yapacak. Mesa Bodrum projesinde 2+1’den 5+1’e kadar 210 rezidans, 5+1 ve 6+1 tiplerinde 50 villa ve butik bir otel yer alıyor...

Kozyatağı Koz Mesa ödeme şekli!

İstanbul Anadolu yakası Kozyatağı'nda yükselen Koz Mesa projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje toplamda 280 daireden meydana geliyor.

Koz Mesa Kozyatağı fiyat bilgisi!

Aralık 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanan Kozyatağı Koz Mesa projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor..

mesa kozyatağı rezidans açık adres Haberi

mesa kozyatağı rezidans açık adres

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı bulunan Mesa Kozyatağı projesi, konut, ticari ünite ve alışveriş merkezi olarak hayata geçiriliyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunan Mesa Kozyatağı projesi,  28 katlı rezidans bloğunda 280 daireden oluşuyor. Projede Mesa Mesken A.Ş imzası bulunuyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda hayata geçirilen Mesa Kozyatağı projesi, Atatürk Caddesi üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin 2019 yılı Temmuz ayında yapılması planlanıyor. 

MESA Kozyatağı projesinde lansman tarihi ise 11 Mayıs 2017 olarak belirtiliyor. 2 tip 1+1 ve 2+1 konut alternatifleri sunulan MESA Kozyatağı Evleri'nde, çocuk oyun alanları, fitness, avm, kapalı otopark gibi hizmetler de olacak. 


Mesa Kozyatağı Kadıköy satılık ev fiyatları!

Mesa Kozyatağı Rezidans fiyatları 1+1'lerde 950 bin TL'den, 2+1'lerde 1 milyon 550...