25 / 04 / 2024

meşe park projesi

meşe park projesi

Doğa Gayrimenkul Kemerburgaz Göktürk Mevkii'nde konumlandırılan Meşe Park Evlerini Eylül 2007' de ev sahiplerine teslim ediyor. 121 adet konutun bulunduğu yaşam alanı sahiplerini bekliyor.

Nurol Park Projesi K Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 326 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park Projesi J Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 14 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Mehmet Ersoy: Çeşme Turizm Merkezi Projesi'nde 'kanal' yok!

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Kanal Çeşme diye ortaya çıkan projenin uydurma olduğunu açıkladı.  Çeşme Turizm Merkezi Projesi’nin detaylarını paylaşan Ersoy, “Bölgede Cannes gibi bir alan yaratmaya çalışıyoruz. Proje ile Ege kazanacak” diye konuştu.

Gebze Çayırova Kent Park projesi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Gebze Çayırova E-5 Karayolu girişinde hayat bulacak olan Kent Park projesi, Çayırova’nın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak. İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümünü sağlayacak.

11 soruda Çeşme Folkart Blu projesi!

Çeşme Folkart Blu projesinde fiyatlar 330 bin Euro’dan başlangıç gösteriyor. İşte 11 soruda Çeşme Folkart Blu projesi detayları...

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde son durum!

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “16 ilçe grup yollarının yanı sıra, şehir merkezi ve ana arterlerde kapsamlı bir dönüşüm çalışması başlattık" dedi

Folkart Çeşme Fener Burnu Projesi!

Denize sıfır şekilde inşa edilen Folkart Çeşme projesinin lansmanı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Folkart Çeşme Fener Burnu Projesi İzmir İl 'i Çeşme İlçe 'sinde inşa ediliyor.

Folkart Çeşme Fener Burnu Projesi'nde fiyatlar 306 bin Euro'dan başlıyor!

Folkart İnşaat 'ın yeni projesi İzmir İl 'i Çeşme İlçe 'sinde inşa ediliyor. Folkart Çeşme Fener Burnu Projesi 'nde fiyatlar 306 bin Euro 'dan başlıyor.

Malatya'da Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından okul öncesi çocuklar ile ilk ve ortaöğretim öğrencileri için Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı.

Beyaz İnşaat Beyaz Park Projesi!

Beyaz İnşaat Beyaz Park Projesi İstanbul Topkapı'da yükselecek. Satışların 2 hafta sonra başlaması öngörülen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Gül İnşaat Yonca Villa Park Projesi!

Gül İnşaat Yonca Villa Park Projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. 2016 yılı sonunda teslim edilecek olan proje 32 adet tripleks villadan meydana geliyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park Projesi!

Toplam 130 adet daireden meydana gelen projede hafriyat çalışmaları devam ediyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park Projesi Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek.

meşe park projesi Haberi

meşe park projesi

2001 yılından bu yana rahatlık ve konforun ön planda tutulduğu butik projelere imza atan Doğa Gayrimenkul, her yıl yeni bir proje teslimi yaparak başarısını sürdürüyor. Haziran 2005'de temelleri atılan Meşe Park projesi, Eylül ayında ev sahiplerine teslim ediliyor. Doğa Gayrimenkul, Kemerburgaz Göktürk mevkiinde bulunan Doğa Meşe Park Evlerinin ardından Ağustos 2008'de Doğa Country ve Temmuz 2008'de Doğa Hanımeli Evlerinin teslimi için çalışmalarını sürdürüyor.

Maksimum yeşil alan içerisinde sadelik ve kullanışlılık prensipleri üzerine tasarlanan Meşe Park projesindeki evlerin metrekaresi 115m2 ve 395m2 arasında değişiyor. 19 değişik tipte 121 dairenin bulunduğu projede fitness, cafe, spor olanakları, açık yüzme havuzu ve squash salonu gibi çağdaş yaşam olanakları sunuluyor.

Eylül 2007'de teslim edilecek olan projede, ev sahiplerinin gün boyunca ağaç serinliği...