23 / 04 / 2024

mesire alanı yapımı sivas

mesire alanı yapımı sivas

Sivas halkının ihtiyaçlarım yakından bilen Belediye Başkam Sami Aydın, ilimizde bulunan mesire alanlarının tam anlamıyla ihtiyacı karşılamaması nedeniyle ek mesire alanları oluşturuyor.

Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin tartışmalar devam ediyor. Özellikle Hatay Defne'nin rezerv alanı ilan edilmesinin ardından "Rezerv alan nedir?" sorusu soruluyor. Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Adapazarı Belediyesi'nden kat karşılığı sosyal kültürel tesis ve ticari alan yapım işi ihalesi!

Sakarya İli Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Kapadokya Alan Planları Yapımı ve Yürürlüğüne İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik!

Kapadokya Alan Planları Yapımı ve Yürürlüğüne İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik bugünkü 31182 Sayılı Resmi Gazete'te yayımlandı.

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı'nın yapımı tamamlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı Projesi ile ilgili konuştu.

Kemer Country'de spor alanına villa yapımına izin veren plan değişikliği TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, İstanbul'da özel spor alanı olan bir arazide villa yapımına izin veren plan değişikliğini meclis gündemine taşıdı...

Antalya Boğaçay özel proje alanı yapımı ihalesi 5 Nisan'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesi, Liman Mahallesinde bulunan 21523 ada 1, 2, 3 ve 4 parsel numaralı taşınmazlar üzerine İDARE tarafından onaylanacak Arsa satışı karşılığı Boğaçay Özel Proje Alanı Yapımı Projesine Uygun İnşaat ve düzenleme ihalesini 5 Nisan'da yapacak.

Darıca Belediyesi'nden mesire alanında inşaat ihalesi!

Darıca Belediyesi tarafından mesire alanı inşaat ihalesi düzenleniyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak.

Kilis'te 16.5 milyon TL'lik mesire alanı yapılıyor!

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Resul Osman Dağı'nın Kilis Belediyesine devredildiğini ifade eden Kilis Belediye Başkanı Kara, Resul Osman Dağı mesire alanında 16 milyon 500 bin lira civarında yatırım yapıldığını söyledi.

1+1 daire yapımı yasaklandı mı 2017?

3 Temmuz'da Resmi Gazete'de yer alan Yeni İmar Yönetmeliği ile 1+0 (stüdyo tipi) dairelerin yapımı yasaklandı. Peki, aynı yönetmelik ile 1+1 daire yapımı da yasaklandı mı?

Kartal'da park yapım çalışmaları devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yapımı tamamlandığında ilçedeki en büyük park olacak olan Havuz Sokak’taki park alanında incelemelerde bulundu.

Adana mesire alanı inşaatında sona gelindi!

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Yenıgün Köyü Eğriçam mevkiinde yer alan mesire alanının yakın zamanda hizmete açılacağını vurguladı.

mesire alanı yapımı sivas Haberi

mesire alanı yapımı sivas

Sivas halkının ihtiyaçlarım yakından bilen Belediye Başkam Sami Aydın, ilimizde bulunan mesire alanlarının tam anlamıyla ihtiyacı karşılamaması nedeniyle ek mesire alanları oluşturuyor. 


Çalışmalar kapsamında Maliye ile yapılan protokol neticesinde Sivas Belediyesi'ne geçen Maliye Parkı'nda incelemelerde bulunan Başkan Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları Abdurrahim Ceyhan, Hasan Karaman ve ilgili birim müdürleri yapılması planlanan proje hakkında fikir alışverişinde bulundu. 


30 dönüm arazi üzerine kurulan Maliye Parkı; Kılavuz Mahallesi, TOKİ ve Organize Sanayi Bölgesi için Paşafabrikası'na alternatif olacak. Sivas'ın önemli projelerinden biri olarak hayata geçirilmesi planlanan Maliye Parkı 2015 yılı içerisinde Sivas halkının hizmetine sunulacak. 


Belediye Başkam Sami Aydın, "Organize Sanayi yolu üzerinde bulunan Maliye Ormanı içerisindeyiz. Bu alanı Sivas Belediyesi'ne halkın kullanımı amacıyla tahsis edilmesini istedik. Maliye de talebimize duyarsız kalmayarak alanı Sivas Belediyesi'ne tahsis...