19 / 04 / 2024

Metal Gayrimenkul kar dağıtımı

Metal Gayrimenkul kar dağıtımı

Metal Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2019- 31 Aralık 2019 hesap döneminde zarar oluştuğunun tespitine, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi...

Metal Gayrimenkul kar dağıtımı yapacak mı?

Metal Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2018 - 31 Aralık 2018 hesap döneminde zarar oluştuğunun tespitine, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi...

Metal Gayrimenkul kar payı dağıtmayacak!

Metal Gayrimenkul'ün kar payı dağıtımı yapılmaması yönünde almış olduğu karar olağan genel kurul toplantısında onaylandı...

Metal Gayrimenkul kar dağıtımı yapmayacak!

Metal Gayrimenkul, toplam 4 milyon 658 bin TL zarar ettiği gerekçesiyle kar dağıtımı yapmama kararı aldı. Kararın, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulması için oybirliği yapıldı.

Metal Gayrimenkul 2015 yılı kar payı dağıtacak mı?

Metal Gayrimenkul, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, olağan genel kurulun onayına sunulmasına toplantıya katılanların oybirliği ile karar verdi.

Metal Gayrimenkul bu yıl kar dağıtımı yapacak mı?

Metal Gayrimenkul dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına oybirliği ile karar verdi.

Metal Gayrimenkul kar dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı açıklandı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul A.Ş. kar dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı açıklandı.

Portekiz Parlamentosu gayrimenkul karşılığı vatandaşlık verme uygulamasını kaldırdı!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de gayrimenkul yatırımcılarının en çok ilgilendiği program olan Golden Visa için Portekiz Parlamentosu önemli bir adım attı ve gayrimenkul yatırımlarını program kapsamından kaldırma kararı aldı.

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Türk vatandaşlığı için asgari gayrimenkul bedeli resmen 400 bin dolara yükseltildi!

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidildi. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle 250 bin dolarlık gayrimenkul değeri 400 bin dolara yükseltildi.

Türk vatandaşlığı başvuru şartı değişiyor! Türk vatandaşı olmak için kaç liralık gayrimenkul alınması gerekiyor?

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidiliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 250 bin dolarlık gayrimenkul değerinin 400 bin dolara yükseltileceği belirtildi.

Üsküdar'da 18.9 milyon TL'ye gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü 18 milyon 950 bin TL bedelle gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

GSD Denizcilik Gayrimenkul çıkarılmış sermayesini 150 milyon TL'ye yükseltecek!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 52 milyon 180 bin 855,64 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 150 milyon TL'ye yükseltilmesiyle ilgili ihraç talebine ilişkin olarak hazırlanmış olan taslak izahname için SPK'ya başvuruldu.  

İhlas Gayrimenkul çıkarılmış sermayesini 1 milyar TL'ye çıkardı!

İhlas Gayrimenkul'ün çıkarılmış sermayesinin 1 milyar TL'ye çıkarılması sonucunda elde edilen fonun kullanım yerlerine ilişkin olarak, Denetim Komite tarafından hazırlanan rapor yayınlandı. 

İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

Metal Gayrimenkul, Ömer Saçaklıoğlu'ndan taksitle 4.6 milyon TL alacak!

Metal Gayrimenkul'ün şirket ana ortağı Ömer Saçaklıoğlu'ndan 4 milyon 652 bin TL tutarındaki alacağı ile ilgili olarak yapılan görüşmeler sonucunda protokol düzenlenerek taksitlendirilmesinde mutabakata varıldı. 

Metal Gayrimenkul 3 aylık faaliyet raporu!

Metal Gayrimenkul, 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul kar dağıtımı yapacak mı?

GSD Denizcilik Gayrimenkul, yasal kayıtlarında yer alan, 6.933.382,13 TL 2019 yılı net karının 346.669,11 TL kadarının birinci tertip yasal yedeklere ve kalan 6.586.713,02 TL kadarının olağanüstü yedeklere ayrılmasına karar verildi...

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Metal Gayrimenkul kar dağıtımı Haberi

Metal Gayrimenkul kar dağıtımı

Metal Gayrimenkul A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2019 hesap dönemi kar dağıtımı hakkında açıklama yaptı. 

Metal Gayirmenkul A.Ş. tarafından Yönetim Kurulu toplandı ve 2019 yılı faaliyetleri neticesinde kar dağıtımı yapılıp yapılamayacağı hususu görüşüldü.

Metal Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2019- 31 Aralık 2019 hesap döneminde zarar oluştuğunun tespitine, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına oybirliği ile karar verildi.

Metal Gayrimenkul A.Ş.'nin KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu, aşağıda imzaları bulunan üyelerin mevcudiyeti ile Şirket merkezinde toplandı.

Şirketimiz 2019 yılı faaliyetleri neticesinde kar dağıtımı yapılıp yapılamayacağı hususu görüşüldü.

Sonuçta;

Şirketimizin Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) ve diğer yasal mevzuat kapsamında tutulan mali kayıtlarının incelenmesinden, 01.01.2019 - 31.12.2019 hesap döneminde zarar oluştuğunun tespitine; dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, Olağan Genel Kurul'un...