19 / 04 / 2024

Metin Oral kim

Metin Oral kim

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral kimdir? Metin Oral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metin Oral, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Metin Oral..

Yalova Hersek Lagünü'ne millet bahçesi yapılacak!

Yalova'nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, Hersek Lagünü'nün çevresine, 1 milyon 400 bin metrekare alan üzerine kurulu Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'ni inşa edeceklerini açıkladı...

TOKİ'den Yalova Altınova'ya müjde!

Yalova’nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, ilçede vatandaşların en uygun şekilde konut sahibi olması için çalışma yapacaklarını söyledi.

Metin Oral kimdir?

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral kimdir? Metin Oral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metin Oral, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Metin Oral..

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Metin Franko Alarko Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metin Franko Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu.

Halil İbrahim Metin kimdir?

19 Ağustos 2013 tarihinden itibaren Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürü vekili olarak atanan Halil İbrahim Metin kimdir? Halil İbrahim Metin bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Metin Çelik: Atatürk Stadı yıkılmasın!

Metin Çelik, "7 Nisan 2010'da Sayın Altepe, 'Atatürk Stadı'nı kurula tescil ettirdik. Yeni stat Veledrom'a yapılacak, eski stat yerinde kalacak. Bursa'nın iki stadı olacak' demişti. Aradan iki yıl geçti, Başkandan bu kez farklı bir açıklama geldi" dedi

Martı Otel Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Metin İplikçi vefat etti!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Otel Yönetim Kurulu Üyesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi İsmail Metin İplikçi vefat etti.

Apartman işletme projesini kim hazırlar?

Apartman işletme projesi Kat Mülkiyeti Birliği‘nin bütçesi olarak tanımlanıyor. Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, apartman işletme projesini kim hazırlar? İşte sorunuzun yanıtı...

Apartmanın boyasını kim öder?

Kanunda yer alan madde 19 gereğince kat maliklerinin beşte dördünün olur vermesi ile birlikte apartmanın ortak alanlarında inşaat ve onarım gibi işler yapılabiliyor. Peki apartmanın boyasını kim öder?

Apartman yöneticisini kim seçer?

Apartmanda kat malikleri, yönetim için kendi aralarından veya dışardan bir kimseyi veya üç kişilik bir kurulu seçebiliyor. Peki, apartman yöneticisini kim seçer? Yönetici oybirliği ile mi yoksa oyçokluğu ile mi seçilir?

Metin Oral kim Haberi

Metin Oral kim

Metin Oral kimdir?

Metin Oral, 1968 yılında İzmit' te doğdu. İlköğrenimini Safranbolu, orta öğrenimini İzmit'te tamamladı. Lise öğrenimini Ilgaz Lisesi'nde birincilikle bitirdi.Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden 1992 yılında mezun oldu.


Öğrencilik yıllarında lisanslı olarak sporla uğraştı. Doktor olarak mecburi hizmet görevini Siirt – Eruh'ta tamamladı.

Ardından Kocaeli'nin Kandıra ve Karamürsel İlçelerinde görev yaptı.


1995 yılında Kaytazdere Sağlık Ocağı' nda görevli iken, Kaytazdere'nin belde olarak Altınova'ya bağlanması ile Altınova İlçesi dahilinde görevini sürdürdü. 1997 yılında askerlik görevini Bingöl – Kiğı'da tamamladı.


2000 yılında Altınova İlçe Sağlık Grup Başkanı olarak görevlendirildi.Bu görevi sırasında yaklaşık bir yıl İlçe Kaymakam Vekili olarak hizmet verdi. 30 Aralık 2003 yılında Sağlık Grup Başkanlığı'ndan istifa ederek, 28 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Altınova Belediye Başkan Adayı olarak, seçimi kazanarak 01 Nisan 2004'te Belediye Başkanlığı...