28 / 03 / 2024

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Muhammet Yiğit Özer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs 2015 tarihinde Fatih, Laleli Balabanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Hill Corner Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hill Corner Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Eşin tarafından kuruldu.

Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde ikinci zam, yüzde 41 arttı! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 20 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının başlamasıyla şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yağmuru başladı! Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde yüzde 2 zam geldi! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer, Varan ve Has Turizm... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Galata Hill Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Galata Hill Turizm İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Kumandaveren tarafından kuruldu.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Golden Hill Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Hill Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şakir Can tarafından kuruldu.

Hill Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hill Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Osmanoğlu tarafından kuruldu. 

Hill Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hill Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Sarıyer Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, 3.Caddesi, Aynı Sefa Sokak'ta kuruldu.

Hill Kartal Yakacık ev fiyatları!

Hill Kartal Yakacık ev fiyatları 225 bin TL'den başlıyor. Kartal Metro istasyonuna 2 dakika yakınlıkta olan projede anahtar teslimlerinin Haziran 2018 tarihi itibariyle gerçekleşmesi planlanıyor.

Gürkan Metro Turizm Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi açıldı!

Gürkan Metro Turizm Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi, Serhan Gürkan Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 18 Aralık'ta Pendik, E-5 Yanyol'da açıldı.

Görkem Hill İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Hill İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Mutlu ve Adnan Kaya ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Kartal, Petrol İş Mahallesi, Rahmanlar Caddesi'nde kuruldu.

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi Haberi

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi
Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Muhammet Yiğit Özer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta kuruldu. 


Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, 2- Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube, temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, 3- Şirket turizme hizmet amaç ile...