23 / 04 / 2024

metro turizm telefon numarrası

metro turizm telefon numarrası

Avrasya GYO., Artı Değer Uluslararası Bağımsız Denetim'e yaptırılan Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş.'nin değerinin 22.500.000 TL olarak tespit edildiğini bildirdi...

Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde ikinci zam, yüzde 41 arttı! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 20 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının başlamasıyla şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yağmuru başladı! Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde yüzde 2 zam geldi! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer, Varan ve Has Turizm... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Güven Group Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Group Emlak Danışmanlığı Turizm Tekstil ve Telefon Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Zarelavasani ve Oldouz Jafarlı tarafından kuruldu.

İstanbul Turizm Merkezi satış ofisi!

Dati Yatırım Holding A.Ş. imzasıyla inşa edilen proje toplam 334 bin metrekare alanda inşa ediliyor. İstanbul Turizm Merkezi satış ofisi telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

1100 metre mendirek koruması bulunan projede daire tipleri 1+1'den penthouse dairelere kadar farklılık gösteriyor. İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Gürkan Metro Turizm Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi açıldı!

Gürkan Metro Turizm Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi, Serhan Gürkan Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 18 Aralık'ta Pendik, E-5 Yanyol'da açıldı.

İkitelli Metro 34 iletişim!

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı proje Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığıyla yükseliyor. İkitelli Metro 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

metro turizm telefon numarrası Haberi

metro turizm telefon numarrası


Avrasya GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz tarafından 06.11.2013,26.11.2013 ve 02.12.2013 tarihlerinde KAP' ta yapılmış olan duyurularımızın devamı olarak;  Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş.'nin  26.11.2013 tarihli ve aynı tarihli KAP duyurumuzda yer alan şirket değerleme raporunun SPK tarafından kabul edilmemesi nedeniyle 02.12.2013 tarihli Yönetim Kurulunun aldığı karar ve aynı tarihli KAP duyurumuz çerçevesinde Artı Değer Uluslararası Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'ye  yaptırılan Şirket değerleme raporunda Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş.'nin değeri 22.500.000 TL tespit edilmiştir.

Değerleme raporu ekte pdf formatında yer almaktadır.



Değerleme raporu için