25 / 04 / 2024

Metropol İstanbul varyap fiyatlar

Metropol İstanbul varyap fiyatlar

Metropol İstanbul Evlerinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje Varyap ve Gap Yapı ortaklığında inşa ediliyor. İşte Metropol İstanbul detaylı ödeme planı...

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi!

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Haziran ayında başlaması planlanan projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.

Metropol İstanbul AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı!

Varyap ve GAP İnşaat ortaklığında inşa edilen Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de  800 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Projenin içerisinde yer alan AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı.

Varyap İstanbul'da 750 konutluk yeni proje yapacak!

Geçen yıl Metropol İstanbul ve Bodrum projelerine odaklandıklarını ifade eden Varyap Üst Yöneticisi (CEO) Erdinç Varlıbaş, "Ayrıca, İstanbul'da 750 konuttan oluşan yeni bir proje gerçekleştirmeyi planlıyoruz." dedi.

Ataşehir Metropol İstanbul ofislerinin satışları Cityscape Türkiye'de başlayacak!

Emlak Konut güvencesi ile Varyap- GAP İnşaat Ortak Girişimi tarafından Ataşehir’de inşa edilen Metropol İstanbul projesindeki ticari ofislerimizin satışına ilk olarak Cityscape Türkiye Fuarı’nda başlanacak.

Jennifer Lopez Metropol İstanbul'dan tazminat mı alacak?

Çalık, Varyap ve Emlak Konut ortaklığının hayata geçirdiği Metropol İstanbul projesi zamanında tamamlanamadı.Jennifer Lopez’e projenin satış ofisinde Osmanlı motifleriyle süslü 200 yıllık altın bir anahtar hediye edilmişti.

Metropol İstanbul detaylı ödeme planı!

Metropol İstanbul Evlerinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje Varyap ve Gap Yapı ortaklığında inşa ediliyor. İşte Metropol İstanbul detaylı ödeme planı...

Metropol İstanbul ne zaman teslim?

Varyap ve Gap Yapı imzası ile inşa edilen Metropol İstanbul Konutları İstanbul Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Proje 800 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Peki Metropol İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Metropol İstanbul projesi 700 bin metrekareye yükseldi!

METROPOL İstanbul projesi, Emlak Konut GYO'a ait arazi üzerinde Varyap-Gap İnşaat tarafından inşa ediliyor. Emlak Konut GYO'ya geçtikten soma arazi, 99 bin 108 metrekarelik İstanbul Finans Merkezi projesine dahil edildi.

Metropol İstanbul satış ofisi bayramın 2. 3. ve 4. günü açık!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde, Varyap ve Gap İnşaat ortak projesi olarak hayata geçirilen Metropol İstanbul projesinin satış ofisi bayramın 2. 3. ve 4. günü açık olacak...

Varyap Elements markası ile Bodrum'dan dünyaya açılıyor!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden projeleri hayata geçiren Varyap, son olarak Bodrum’da geliştirdiği Varyap Elements Yalıkavak ile bu projelerden bir yenisine daha imza atıyor...

Varyap Bodrum'da 1.5 milyon euroluk proje hayata geçirecek!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleriyle bilinen Varyap, İstanbul'dan sonra yönünü tatil beldelerine çevirdi. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, Bodrum Yalıkavak'ta bin metrekarelik 24 malikane yapımına başladıklarının altını çizdi...

Varyap, Metropol İstanbul'daki haklarının yarısını Albaraka Türk’e sattı!

Varyap, GAP İnşaat ile birlikte Ataşehir’de 1.5 milyar liralık yatırımla yapımına devam ettiği Metropol İstanbul projesindeki haklarının yarısını Albaraka Türk’e sattı. Varlıbaş fiyat hakkında bilgi vermedi

Varyap, Metropol İstanbul projesindeki haklarının yarısını Albaraka Türk’e sattı!

Varyap, GAP İnşaat ile birlikte Ataşehir’de 1.5 milyar liralık yatırımla yapımına devam ettiği Metropol İstanbul projesindeki haklarının yarısını Albaraka Türk’e sattı. Varlıbaş fiyat hakkında bilgi vermedi.

Metropol İstanbul Ataşehir daire fiyatları!

Varyap ve Gap İnşaat ortaklığı ile İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de konumlandırılan ve 3 bloktan meydana gelen Metropol İstanbul Ataşehir daire fiyatları... Projede teslimler 2014 yılında yapılacak...

Metropol İstanbul varyap fiyatlar Haberi

Metropol İstanbul varyap fiyatlar

Metropol İstanbul Konutları 800 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Satışları devam eden projede daire teslimlerinin 2015 yılı Haziran ayında başlaması planlanıyor.


Metropol İstanbul detaylı ödeme planı haberimizin devamında yer alıyor. Projenin daire fiyatları 427 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 920 bin TL'ye kadar ulaşıyor.


Toplam 1.500 adet ticari birimin yer aldığı Metropol İstanbul Rezidans Ataşehir'de yükseliyor. Varyap ve Gap Yapı imzası taşıyan proje 3 blok halinde hayata geçiriliyor.


Metropol İstanbul Ataşehir'in sosyal imkanları arasında; spa ve fitness merkezleri, bowling, cafe ve restoranlar, spor alanları, yeşil alanlar, İstanbul’un ilk ve tek alışveriş sokağı, squash, sinema, çocuk parkları, açık ve kapalı yüzme havuzları, koşu parkuru, konferans ve toplantı birimleri, yaşam ve çalışma alanları, kentsel meydanlar ve buluşma yerleri bulunuyor. 


Metropol İstanbul detaylı ödeme planı!

Yüzde 1...