20 / 04 / 2024

metropolist yapı ve gayrimenkul

metropolist yapı ve gayrimenkul

Metropolist Yapı ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar, Türk müteahhitlerin bugüne kadar dünyanın 100’e yakın ülkesinde toplam tutarı 200 milyar doları aşan 6 bin kadar projeye imza attığını vurguladı..

Metrowin Towers'ta ticari birimler Eylül'de satışa çıkıyor!

Metropolis Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Metrowin Tower'ın ticari birimleri de Eylül'de satışa çıkıyor. Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar, ticari birimlerde metrekare fiyatının 20 bin TL civarında olacağını söyledi...

Metropolist Yapı hedef büyüttü!

Geçtiğimiz hafta ilk projeleri olan Pendik Metrowin Tower projesini satışa sunan Metropolist Yapı, hedef büyüttü. Firma yıl içinde Bahçeşehir, Çamlıca ve Sancaktepe'de 3 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor...

Kastamonu İnebolu'da alt yapı ve yol çalışmaları devam ediyor!

Kastamonu İnebolu Belediyesi tarafından ilçe’de sürdürülen yol alt yapı ve yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gümrük Sokak'ta altyapı çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğünce iş gücü ve ekipmanları ile çalışmalar devam ediyor.

Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Tunç, Emine Aşkın Şanlan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Sevim Çelik tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Akbel Yapı ve Ahşap Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbel Yapı ve Ahşap Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Oktay Kaya tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi'nde kuruldu.

Sancak Yurt Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Yurt Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Demir, Fatih Burt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Aslan Sokak'ta kuruldu.

Peykan Yapı ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Peykan Yapı ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Topaloğlu, Erkan Topaloğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Fatih, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde kuruldu.

N Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

N Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi, Yavuz Yalınkılıç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Nish İstanbul Rezidans'ta kuruldu.

Onurlu Yapı ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onurlu Yapı ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de Rıza Onurlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Maarif Yapı ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maarif Yapı ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Adnan Sağlam Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda kuruldu.

Art Gayrimenkul Yapı ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Art Gayrimenkul Yapı ve Mimarlık Anonim Şirketi 25 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Muharrem Karakaya Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Nelsa İnşaat Yapı ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nelsa İnşaat Yapı ve Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Yenibosna Merkez Mahallesi 'nde, Onur Zübarioğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Dolfen Yapı ve Petrol Hattı projesi durduruldu!

Körfez ' deki Petline firmasına ait Dolfen Yapı ve Petrol Boru Hattfyla ilgili çevrecilerin açtığı davada mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Ahıskalı Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahıskalı Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Sancaktepe'de, Ali Ahıskalı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

metropolist yapı ve gayrimenkul Haberi

metropolist yapı ve gayrimenkul

Metropolist Yapı ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar, Türk müteahhitlerin bugüne kadar dünyanın 100’e yakın ülkesinde toplam tutarı 200 milyar doları aşan 6 bin kadar projeye imza attığını vurgulayarak, inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi olduğunu söyledi. Ömer Derbazlar; Rusya’dan Libya’ya, Tataristan’dan Güney Afrika’ya kadar onlarca inşaat şirketinin faaliyet yürüttüğünü, binalar ve yollar yaptığını, ihalelere katıldığını belirtti. Türkiye’de inşaat sektöründeki tüm oyuncuların ürünlerini artık sadece yurtiçinde değil, yurtdışında da marka yapmalarının önemli olduğunu ifade eden Derbazlar, Türkiye’nin inşaat sektöründe dünyaya öncülük edebilecek bir seviyeye ulaştığının altını çizdi.  Derbazlar sözlerine şöyle devam etti: “GSYİH içindeki payı direkt olarak yüzde 7’lere varan, etkilediği 200 kadar sektörle birlikte yüzde 30’a ulaşabilen dev bir sektör ekonominin lokomotifidir. Ürettiği istihdam ve faaliyetlerinin coğrafi dağılmışlığı...