19 / 04 / 2024

Mevlana Kavşağı ne zaman açılacak

Mevlana Kavşağı ne zaman açılacak

Antalya'da yapımı hızla süren Mevlana Kavşağı, iki ayak arası 55 metre olma özelliği ile Türkiye'de bir ilk. Estetik bir görünüme sahip olacak bu kavşak Türkiye’nin en uzun ardgerme kavşağı unvanını alacak.

Mevlana Kavşağı Türkiye’nin en uzun ardgerme kavşağı olacak!

Antalya'da yapımı hızla süren Mevlana Kavşağı, iki ayak arası 55 metre olma özelliği ile Türkiye'de bir ilk. Estetik bir görünüme sahip olacak bu kavşak Türkiye’nin en uzun ardgerme kavşağı unvanını alacak.

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Bağcılar Mahmutbey Doğu Kavşağı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Doğu Kavşağı - Batı Kavşağı Arası Güney Yan Yolları Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli askıda...

Sultangazi Metris Kavşağı imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi Metris Kavşağı - Avrupa Konutları Arası Tem Güney Yan yolu Yol Kavşak Uygulama Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Outlet Kavşağı ne zaman tamamlanacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Outlet Kavşağı projesinin üst bölgesi bayramdan önce hizmete girmesi planlanıyor. Hummalı bir çalışmanın devam ettiği kavşak teknik bir sorun çıkmazsa bayramda hizmet verecek.

Akçaabat Yıldızlı Yonca Kavşağı inşaatı ne durumda?

Trabzon Akyazı Stadı ve çevresinde projeler sebebiyle karayolları tarafından yeni bağlantı yolları yapılıyor. Bu kapsamda Akçaabat Yıldızlı'da projelendirilen yonca kavşağında yapımı tam gaz devam ediyor.

Muş- Bitlis karayolu otogar kavşağının yol çalışmaları tamamlandı!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin geçtiğimiz günlerde, Muş- Bitlis Karayolu Otogar Kavşağında yaptığı yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Sarıkız Kavşağı yıl sonunda tamam!

Alaşehir’de sürücülerin kabusu haline gelen Sarıkız Kavşağı’nda yaşanan kazaların önüne geçebilmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor.

Manisa Sarıkız Kavşağı'nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de trafik kazalarının önüne geçebilmek için hayata geçirmeyi planladığı Sarıkız Kavşağı’nın temelini attı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Batman havalimanı kavşağındaki 100 dönümlük arsa ne olacak?

Havalimanı kavşağındaki 100 dönümlük arsanın eğitim kompleksine dönüştürülmesi için İl Genel Meclisinden karar bekleniyor. Vali Azmi Çelik, “İl Genel meclisinden onay alırsak bu alanı eğitim kompleksine dönüştürmek istiyoruz” dedi.

Denizli Üçgen Kavşağı Projesi 2016'da başlıyor!

Denizli'de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak Üçgen Kavşağı Projesi'ne 2016 yılında başlanacağını kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent trafiğini rahatlatacak dev bir proje daha açıkladı.

Manisa'da Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de kazaların önüne geçmek amacıyla Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriyor.İlçenin doğu girişi Çataltepe yönünde ağır vasıtalar ve tarım işletmelerinin yoğun olarak kullandığı kavşağın ihalesi yapıldı.

Mevlana Kavşağı ne zaman açılacak Haberi

Mevlana Kavşağı ne zaman açılacak


Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya trafiğine nefes aldıracak projelerinden biri olan Mevlana Kavşağı’nda çalışmalar hızla devam ediyor. Mayıs ayında hizmete açılması için gece gündüz çalışılan Mevlana Kavşağı ile Türkiye’de bir ilke daha imza atılıyor. İki ayak arası 55 metre olan kavşak, bu uzunluğu ile Ankara’daki iki ayak arası 40 metre olan kavşağı geçerek Türkiye’nin en uzun ardgerme kavşağı unvanını alacak. Estetik açıdan da mükemmel bir şekilde tasarlanan kavşak, adeta bir asma köprü görünümünde olacak.


Mayıs'ta açılacak


Kavşak çalışmalarını denetleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, inşaatın planlamalar doğrultusunda devam ettiğini açıkladı. Başkan Türel, “Üst kat tahliye betonları dökülüyor. Hedefimiz kavşağı Mayıs ayı sonunda açmak. Antalya’nın en önemli yükünü çeken kavşaklardan bir tanesinde çok daha rahat ve konforlu bir trafik akşı sağlayacağız” dedi.


Asma köprü...