26 / 04 / 2024

Meydan Dükkanları ihale sonucu

Meydan Dükkanları ihale sonucu

Meydan Dükkanları'nın ihalesi 15 Mart tarihinde gerçekleştirildi. İhalede 332 adet ticari üniteden, 225 adet ticari üniteye teklif geldi. Toplam 277 milyon 870 bin TL'lik satış gerçekleşti. İhale süreci devam ediyor...

Meydan Dükkanları'nda 225 ticari üniteye teklif geldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığınca açık artırma usulü ile satışa sunulan Park Mavera'nın Meydan Dükkanları'ndaki 225 adet ticari üniteye teklif geldi.

Başakşehir Meydan Dükkanları ihale sonuçları!

Başakşehir Meydan Dükkanları ihale sonuçları henüz açıklanmadı. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan projede cadde mağazası, teras mağazası, cadde dükkanı ve teras dükkanı yer alıyor.

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

Manisa Modern pazar yerinin dükkanları ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin en modern kapalı pazar yeri projesini Manisa’ya kazandıran Yunusemre Belediyesi, dış cephe dükkanların kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. 

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları satışa çıktı. Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Meydan Ardıçlı'nın 2. etap dükkanları satışta!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 2. etabındaki dükkanlar satışa çıktı. Projenin 1. etabındaki dükkanların satışı tamamlandı...

Aydın İncirliova'da dükkanların yapım ihalesi 4 Nisan'da!

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların 25 yıl süreli kullanma karşılığında, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için ihale yapılacak..

Fatsa Belediye Binası'ndaki dükkanların ihalesi 19 Ekim'de!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye binasındaki dükkanların satışı için ikinci ihale tarihini açıkladı. 

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Vadişehir'in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor!

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor.

Vadişehir’in cadde dükkanları 23 Eylül'de satışta!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor.Vadişehir Cadde dükkanlarında peşin indirimi yüzde 22 olarak uygulanarak yatırımcısına kazanç vadediyor.

Osmancık Otobüs Terminali'ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Osmancık Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki yazıhanaler ve dükkanlar ihale ile kiraya verilecek.

Meydan Dükkanları ihale sonucu Haberi

Meydan Dükkanları ihale sonucu

15 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilen Park Mavera projesindeki Meydan Dükkanları'nın ihalesinde, satışa sunulan 332 adet ticari üniteden, 225 adet ticari üniteye teklif geldi. İhalede teklif gelen 225 adet ticari ünitenin muhammen satış bedelleri toplamı KDV dahil 219 milyon 930 bin TL'den KDV dahil 277 milyon 870 bin TL yükseldi. Teklif gelen ticari ünitelerin satış işlemleri ve ihale süreci devam ediyor.


Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçirilen Meydan Dükkanları, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı olan ve 1 milyonluk şehrin çekirdeği konumunda Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı Meydan Dükkanları projesinde 102 tane teras dükkanı, 90 tane cadde dükkanı, 80 tane cadde mağazası, 58 tane teras mağaza ve 2 tane market alanı yer alıyor. 



Fiyatların 240 bin TL'den başladığı Meydan...