24 / 04 / 2024

meydan ümraniye avm gülaylar group

meydan ümraniye avm gülaylar group

Alman yatırımı olarak hayata geçirilen Meydan Ümraniye AVM, 230 milyon dolara Gülaylar Group'a satıldı...

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Ant Yapı'dan Moskova Paveletskaya Meydanı'na AVM!

Uluslararası alanda önemli projeler üstlenen 100 müteahhit arasında yer alan Ant Yapı, Rusya Moskova’daki Paveletskaya Meydanı'nda alışveriş merkezi inşaatı gerçekleştiriyor.

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Happy Moon’s Grup, Happy Moon’s İKON’un ardından şimdi de Bob’s Cafe’yi Meydan İstanbul AVM’de konuklarının beğenisine sunmak için hazırlandı.

Batıkent Meydan AVM yenilenecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Meydan AVM önünde bulunan etkinlik alanını baştan aşağı yenilenmesi planlanıyor.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

AVM yatırımcılarının gözü meydan ve caddelerde!

Yerli ve yabancı AVM yatırımcıları, şehir merkezlerinde yatırım yapmaya odaklandı. Merkezlerin yatırımcılar için cazip olduğunu söyleyen JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, meydan ve caddelerin yatırımcıların radarında olduğunu kaydetti.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Meydan İstanbul AVM 3 ödül kazandı!

Meydan İstanbul Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı. Meydan İstanbul AVM, Londra’da yapılan yarışmada yeni jenerasyon uygulamalarıyla rakipleri geride bıraktı.

Bursa Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesi satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 761,05 metrekare yüzölçümlü Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesini ihale ile satışa sunuyor...

Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Ümraniye Meydan Evleri'nin tamamlandıktan sonra alıcısına yüzde 30 prim sağlaması bekleniyor. Peki Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Arter İnşaat'tan Ümraniye Meydan Evleri projesi! Yeni Proje!

İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilecek olan Meydan Evleri projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 30 prim sağlaması bekleniyor..

Bursa Yıldırım'a 2 büyük meydan ve AVM geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2018 yılının vizyon projeleri ve kent yatırmları hakkında açıklamalar yaptı. 

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

meydan ümraniye avm gülaylar group Haberi

meydan ümraniye avm gülaylar group

Önemli bir Alman yatırımı olan Türkiyenin önde gelen AVM'lerinden Meydan Ümraniye AVM, Bir Türk Yatırımcısına geçti. Meydan Ümraniye AVM 230 milyon USD bedelle Gülaylar Group tarafından satın alındı. Metro Group Asset Magangement'in 2007 yılında yaklaşık 130 bin metrekarelik alanda açılışını yaptığı içerisinde İKEA ve Real'in de bulunduğu Ümraniye'deki Meydan Alışveriş Merkezi'nin yeni sahibi Gülaylar Grup, kiracılara bir yazı göndererek, 'Meydan AVM'nin yeni maliki olarak mülkiyetin değiştiğine dair resmi bildirim yaparak, bundan sonraki kiracı mükellefiyetlerinin yeni malike yapılmasını' rica ettiler. 11 Haziran'da gerçekleşen Tapu devri ile Gülaylar Grup Meydan AVM'nin yeni sahibi oldu. Satış fiyatı ve alana yeni projeler yapılıp yapılmayacağıyla ilgili aradığımız Gülaylar Grubunun gayrimenkul yatırımlarının Genel Müdürü Kazım Çizmeci, Meydan Ümraniye AVM'yi satın alarak gayrimenkul sektöründe çok önemli...