28 / 03 / 2024

M.Gholoom A A Alnajjar

M.Gholoom A A Alnajjar

Trgate Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Turizm Organizasyon Pazarlama Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 22 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Ahmet Habek, M.Gholoom A A Alnajjar ve Oussama Lassri ortaklığıyla kuruldu...

Çorum 15 Temmuz Müzesi açılışa hazır!

Çorum Belediyesi tarafından 3 milyon 444 bin TL'ye yaptırılan 15 Temmuz Şehitleri Müzesi yıl dönümünde açılacak. Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, müzeyle ilgili açıklama yaptı.

15 Temmuz Hafıza Müzesi açılış için gün sayıyor!

15 Temmuz Hafıza Müzesi'nde sona yaklaşılıyor. Bin 500 metrekare alanda inşa edilen müzenin Ağustos ayında açılması planlanıyor. 

Binali Yıldırım: Faizleri aşağıya indireceğiz!

Anadolu Ajansı Editör Masası Özel'e konuk olan Başbakan Binali Yıldırım, "Faizleri aşağıya indirmek, enflasyonu aşağıya çekmek ana önceliklerin başında geliyor." dedi..

Galatasaray Stadyum Müzesi açıldı!

Galatasaray Stadyum Müzesi açılış töreninden sonra Galatasaray Kulübünde mevcut başkan Mustafa Cengiz ile eski başkan ve yöneticiler, Türk Telekom Stadı'nda bir araya geldi..

Türker Proje 2017 kar payı dağıtım bildirisini açıkladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türker Proje 2017 kar payı dağıtım bildirisini açıkladı.

Trabzon'daki 11 dönümlük arazi halkın kullanımına açılacak!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinin Boztepe Mahallesi’nde bulunan TSK’ya tahsisli 11 dönüm alana sahip arazi halkın kullanımına açılacak.

Bursa Sağlık Tarihi Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Sağlık Tarihi Müzesi’, açılış için gün sayıyor. 

Gereğinden fazla mı inşa ediyoruz?

Son dönemde küresel çapta ofis alanı inşaatlarının hız kazanması ile bazı pazarlarda aşırı inşaat riski gerçek hale geldi. Peki gereğinden fazla mı inşa ediyoruz?

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı!

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı. Bölgede ofis, konut, AVM projeleri art arda yükseliyor.Harmoni Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara Bölge Müdürü. R.Volkan Kandemir’e göre Ankara’da gittikçe değerlenen 3 dikkat çekici bölge var. İşte detaylar...

Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı!

Yücesoy Mühendislik’in Ulukent’teki yeni projesi Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı.

3 ilde 250 milyon dolarlık yaşlı bakım evleri açılacak!

Muğla, Aydın ve İzmir’de yatırımcılar yaşlı bakım evleri açıyor. Yapılacak toplam yatırım 250 milyon doları bulacak

Kuveytli bakandan Türk müteahhitlere açık çek!

Türk yatırımlarının Kuveyt'te artmasını isteyen Kuveyt Ticaret ve Sanayi Bakanı Halid Nasır Abdullah er-Rudan, müteahhitlere açık çek verdi.

M.Gholoom A A Alnajjar Haberi

M.Gholoom A A Alnajjar

200 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, Her türlü arazi arsa daire ev dükkan işyeri ve diğer kiralanmasında aracılık etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Ataşehir İçerenköy Mahallesi Pınarbaşı Sokak NO:2 adresinde faaliyete geçirildi. 22 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet Habek, M.Gholoom A A Alnajjar ve Oussama Lassri ortaklığıyla...