19 / 04 / 2024

middleton daire alıyor.

middleton daire alıyor.

Middleton'ın kız kardeşi Pippa Middleton yaptığı ABD ziyaretiyle Manhattan bir daire satın alıyor...

Hadise, Bebek'ten 10 milyon liralık daire alıyor!

Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden büyük korku atlatan Hadise, daha korunaklı olan Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşınıyor.

Hamile ünlüler bebek gelmeden ev alıyor!

Hollywood ünlüleri arasında ilginç bir moda var. Hamile kaldığını öğrenen birçok ünlü bebekleri dünyaya gelmeden yeni bir ev alıyor. Teigen ve kocası John Legend ünlü şarkıcı ev satın alıp bebekleri için dayayıp döşemeye başladı.

Yataş, İSMOB'da yerini alıyor!

Yataş Grup, 12 - 17 Ocak tarihlerinde dünyanın en önemli üçüncü fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) yerini alıyor. Yataş Grup, 900 metrekarelik standında tasarımlarını tanıtacak.

Türkiye'de özel sektörde 318 bin 87 inşaat işçisi çalışıyor!

Çalışma Bakanlığı verilerine göre, Türkiye’de alt işverende çalışan taşeron işçi sayısı 1 milyon 5 bin 254’i aşıyor. Taşeron işçilerin 419 bin 466’sı özel sektörde çalışıyor. Özel sektörde 318 bin 87 kişi ile inşaat işçisi çalışıyor.

3. Köprü inşaatında 450 Güney Koreli çalışıyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün iki yakayı kavuşturmasına yaklaşık 350 metre kaldı. Projede toplam 7 bin 750 kişi çalışıyor ve bunların 450’si Güney Koreli.

3. Havalimanı'nda 1800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor!

Beş aylık siyasi belirsizlik sürecinde geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor. Proje kapsamında kurulan onlarca şantiyede bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor.

3. Havalimanı'nda bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor!

Beş aylık siyasi belirsizlik sürecinde geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor. Proje kapsamında kurulan onlarca şantiyede bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor.

Arda Turan Boğaz'dan yalı alıyor mu?

Arda Turan, Boğaz'dan yalı alıyor muArda Turan önceki akşam sevgilisi Aslıhan Doğan, kardeşi Okan Turan ve yapımcı Bahadır Özdener’le Karaköy’de bir mekandaydı.

Vadiyaka Evleri Başakşehir'in en iyi lokasyonunda yer alıyor!

18 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede 361 konut ve 56 adet ticari ünite yer alıyor. Şehir Hastanesi’ne 1 dakika uzaklıkta bulunan projede 2+1 ile 4+1 arasında değişen daire tipleri bulunuyor.

İstanbul'da 7 bin kişi metro için yeraltında çalışıyor!

"Her yere metro, her yerde metro" hedefi için 7 gün 24 saat yerin altında çalışan 7 bin kişi, vatandaşın İstanbul'da ulaşımı rahat sağlayabilmesi için çalışıyor.

İstanbul'daki ulaşım ağlarında 7 binden fazla kişi çalışıyor!

İstanbul'da son dönemde yapılan metro ve tünel inşaatları şehrin altında adeta kasaba oluşturdu. 7 binden fazla kişi yer altında çalışıyor.

Siesta Oxygen'den şimdi daire alın, Aralık'ta taşının!

7 blok şeklinde yükselen projede daire seçenekleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje İzmir İl'i Karışıyaka'da yükseliyor. Siesta Oxygen'den şimdi daire alın, Aralık'ta taşının.

Beylikdüzü'nden yatırım amaçlı daire alınır mı?

Emlak İstasyonu Özgün Ofis Gayrimenkul Danışmanı Volkan Mercimek "Beylikdüzü'nden yatırım amaçlı daire alınır mı?" sorusunu yanıtladı. İşte o açıklamalar...

middleton daire alıyor. Haberi

middleton daire alıyor.

Cambrıdge Düşesi Kate Middleton'un kız kardeşi Pippa Middleton 'ın son yaptığı ABD ziyaretinde  Manhattan'dan bir daire satın almaya karar verdiği ortaya çıktı. Geçen ay New York'a gelerek Central  Park manzaralı  milyon dolar değerindeki dairelere bakmak için ünlü bir emlakçı ile görüşen Middleton'ın  baktığı dairenin fiyatı 17 milyon dolar. Ultra lüks evde özel yüzme havuzu, spor salonu, yoga stüdyosu ve kütüphane...