19 / 04 / 2024

millet bahçeleri ne zaman açılacak

millet bahçeleri ne zaman açılacak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Sami Er yaptığı açıklamada 17 millet bahçesi projesinin 2019 başında bitirileceğini söyledi.

Başkent Millet Bahçesi projesi için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı!

Atatürk Kültür Merkezi alanına yapılan Millet Bahçesi’ne ilişkin açılan dava sonucunda Ankara 13. İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi. İşe konu ile ilgili detaylar...

Atatürk Havalimanı inşaatındaki son plan ortaya çıktı! Millet Bahçesi yapılacaktı

Cumhuriyetin ilk yıllarında temeli atılan Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek. Proje kapsamında havalimanında uçuşlar durduruldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında Millet Bahçesi projesinin temeli atıldı ancak yeni imar planında olmayan bir gelişme dikkat çekti.

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor! Beklenen tarih açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte o millet bahçeleri...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi için ihale yapıldı! Hangi firma ne kadar teklif verdi? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi projesini kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Darıca Millet Bahçesi'ne 3. etap geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın, Darıca’da yaptığı gözlemlerde millet bahçesine ilişkin müjde verdi. Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi'nin 3. etabında çalışmaların 2022'de başlayacağını söyledi.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne yargıdan dur kararı!

İzmir’in Bergama ilçesinin Belediye Başkanı Hakan Koştu, Millet Bahçesi hayata geçirileceği sebebiyle 86 iş yerini yıkacağını duyurdu. Mağdur esnaflar çözüm arayışları sonuçsuz kalınca yargıya yoluna gitti. Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

İstanbul depremi için ayrılan bütçe millet bahçelerinin gerisinde kaldı!

TOKİ’nin İstanbul’un üç farklı ilçesinde inşa ettireceği millet bahçeleri için ayrılan toplam kaynak, deprem güçlendirme çalışmaları için ayrılan 800 bin TL’yi geçti ve 96,8 milyon TL oldu.

Çanakkale'de 3 millet bahçesi inşa ediliyor! 

Çanakkale'de Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte devam eden millet bahçesi ve diğer yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Afşin'e kazandırılacak millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Ankara AKM Millet Bahçesi ne kadara mal oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Ankara’da açılışını gerçekleştirdiği Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanındaki millet bahçesinin ismi, “Başkent Millet Bahçesi” olarak değişti. Millet bahçesi 398.5 milyon TL'ye mal oldu.

millet bahçeleri ne zaman açılacak Haberi

millet bahçeleri ne zaman açılacak

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş başkanlığında toplanan TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonunda, TOKİ'nin 2015-2016 yılı hesapları masaya yatırıldı.

Sunumunda TOKİ'nin faaliyetlerine ilişkin açıklama yapan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Sami Er, TOKİ'nin 15 senede ürettiği yaklaşık 833 bin konutun yüzde 86'sının, son yıllarda üretilen konutların ise yaklaşık yüzde 95'inin sosyal konut niteliğinde olduğunu söyledi.

"17 millet bahçesinin projeleri de 2019 başında bitirilecek"

TOKİ olarak millet bahçelerinin yapımında da büyük bir sorumluluk aldıklarını dile getiren Er, şöyle konuştu:

"Şehirlerimizi daha yeşil ve refah yaşam alanı haline dönüştürmek, şehirlerimizin yaşam ve çevre kalitesini yükseltmek ve kimlikli yeşil şehirler oluşturmak için Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yürütülen Millet Bahçesi Projesi kapsamında idaremiz, 18 ilde 22 millet bahçesi...