25 / 04 / 2024

milli emlak araç satışı

milli emlak araç satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Bornova Emlak Müdürlüğü 55 araç ve 9 tekneyi satışa çıkardı. Satışa çıkarılan araçların bedelleri 8 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 7 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satacak! 

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün ihale ilanları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Verilen bilgiye göre, Milli Emlak şimdi de 7 bin 500 TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak o ilde 25 bin TL'ye arazi satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün ihale ilanlarını merak ediyor ve araştırılıyor. Paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak şimdi de 25 bin TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak o ildeki 13 araziyi 8 taksitle satıyor!

Eskişehir ili Han Milli Emlak Şefliği, Han ilçesi, İskankuyu, Akdere, Başara ve Karaağaç Mahallelerinde yer alan 13 adet araziyi 8 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde 28 bin 560 TL'ye arsa satacak! Arsa almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 28 bin 560 TL'ye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak.

Milli Emlak o ilde 10 bin 200 TL'ye konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Ekim ayı ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ilanlar arasında Çankırı'daki konut imarlı arsa da yer alıyor.

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya konut imarlı arsa hissesi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son Yayımlanan ilanlar arasında Ankara'daki konut imarlı arsa da yer alıyor.

Milli Emlak Konya'da 52 bin 100 liraya konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül ayındaki ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Tekirdağ'da 20 bin 625 liraya arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Tekirdağ'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Çeşme'de satılık arsa arayanlar dikkat! Milli Emlak Çeşme'de imarlı arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak İzmir'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 101 bin liraya imarlı arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül ayı ihale ilanlarını yayımladı. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Afyonkarahisar'da konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya arsa hissesi satıyor! 

Satışa sunulan arsaların ihalelerini merak eden ve araştıran yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Bu arsanın fiyatını duyan koştu!

Yayınlanan arsa ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayındaki yeni ihale ilanlarını da araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Manisa'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan 198 bin TL'ye arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyen vatandaşlar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki son ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 198 bin TL'ye arsa satacak.

milli emlak araç satışı Haberi

milli emlak araç satışı

Basın İlan Kurumu’nun resmi internet sitesindeki bilgilere göre,  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Bornova Emlak Müdürlüğü’nde kayıtlı taşınırlar için ihale düzenliyor.

Yatırımcıların merakla beklediği söz konusu ilana göre satışa çıkarılan teknelerin  uzunlukları 10 metre ile 19 metre arasında farklılık gösteriyor. Teknelerin tahmini bedelleri ise 100 bin liradan başlıyor ve 1 milyon 300  bin liraya kadar yükseliyor. 

Satışlarından en az 5 milyon 10 bin TL gelir elde edilmesi beklenen tekneler Akyaz ve Sığacık'ta yer alan Yeddiemin depolarında tutuluyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı teknelerin yanı sıra 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla 55 aracı da satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ege'de Son Söz gazetesinin aktardığına göre, aralarında otomobil...