26 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 10 bin 200 TL'ye konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 10 bin 200 TL'ye konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Ekim ayı ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ilanlar arasında Çankırı'daki konut imarlı arsa da yer alıyor.



Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan Ekim 2022 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çankırı'da yer alan konut imarlı arsayı da satışa çıkardı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Çankırı ili, Ilgaz ilçesi Şentepe Mahallesi'ndeki arsa da mevcut.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan son dakika bilgilerine göre, satışa çıkarılan konut imarlı arsa Çankırı ili, Ilgaz ilçesi, Şentepe Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak o ilde 10 bin 200 TL ye konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın taşınmaz numarası 18060104944 şeklinde açıklandı. Yine açıklanan detaylara göre, söz konusu arsa 20,23 metrekare. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, hazine hissesinin 20,23  metrekare şeklinde belirtildiği imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 10 bin 200 Türk Lirası olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 3 bin 60 Türk Lirası olarak açıklandı.


Geri Dön