19 / 04 / 2024

mimar Emre oral mağaza

mimar Emre oral mağaza

3 yıl önce Palivor Çiftliği'ni kuran mimar Emre ve Kerem Oral, kendileri için ürettikleri doğal ürünleri Bebek'teki mağazalarında satacak. Mağaza'nın Aralık ayında açılması planlanıyor...

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Nef Ortayaka daire fiyatları!

Dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat'ın tasarladığı Nef Ortayaka, TEM ile E-5'in ortasında yer alıyor. Projeden kişiye özel ödeme planı avantajı ile ev sahibi olunabiliyor...

Mimar Ali Emre Yeğenağa vefat etti!

Mimar Ali Emre Yeğenağa vefat etti. Cenazesi 27 Ekim Perşembe (bugün) Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben Yeniköy Mezarlığı'nda defnedilecek.

Mimar Turgut Cansever anıldı!

Mimar Turgut Cansever, Uluslararası Gençlik Derneğince (UGED) düzenlenen etkinlikle İstanbul'da anıldı. Etkinliğe mimar Mehmet Osmanoğlu ile Arka Kapak Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yunus Emre Tozal konuşmacı olarak katıldı.

Emre Aydın iç mimar Eda Köksal'la evlendi!

Rock müziğin sevilen ismi Emre Aydın, uzun süredir beraber olduğu iç mimar nişanlısı Eda Köksal ile Ordu'da gerçekleşen nikah töreni ile evlendi…

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

Orhan Gencebay'ın torunu Orhan Efe mimar olacak!

Orhan Gencebay ve Sevim Emre ve 17 yaşındaki torunu Orhan Efe’yle İstinye Park’taydı. “Torununuz müzik hayatına atılır mı?” şeklindeki sorulara Sevim Emre ise “Ne sanatçısı, torunumuz mimar olacak” şeklinde konuştu.

İç Mimar Emre Urasoğlu, 4’ncü şubesini açtı!

Yaptığı tasarımlarla Adana’da haklı bir isme kavuşan İç Mimar Emre Urasoğlu, 4’ncü şubesini Pınar mahallesi Golden Towers’in altında düzenlenen muhteşem bir tören ile açtı.

Yıkmadan dönüştürebileceğimiz binalar yapmalıyız!

Daikin ile Yaşam Mekan Buluşmaları’nın ilkinde konuşan Mimar Emre Gürsoy, Yapılanı yıkmadan dönüştürebileceğimiz, gelecek nesillere bırakabileceğimiz binalar yapmamız lazım. Binaları tekrar kullanalım, yıkılacak bina yapmayalım” dedi.

Folkart, Basmane Çukuru için mimari proje çalışmalarını başlattı!

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, proje için mimar Emre Arolat ile görüştüklerini ve protokol yaptıklarını açıkladı. Projenin adını anket sonuçları doğrultusunda İzmirliler koyacak.

Basmane Çukuru Türkiye'nin yüzük taşı olacak!

Basmane Çukuru ile ilgili açıklama yapan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “İzmirlilerle birlikte karar vereceğimiz proje için ilk görüşmeyi ünlü mimar Emre Arolat ile yaptık” dedi

Antakya Hilton müze oteli inşaatı incelendi!

Kadir Teksöz ve beraberinde esnaf odası başkanları Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden ve mimar Emre Arolat imzası taşıyan Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Uğur Emre Demirci kimdir?

Mimar Uğur Emre Demirci kimdir? Mimar Uğur Emre Demirci bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? Uğur Emre Demirci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uğur Emre Demirci..

mimar Emre oral mağaza Haberi

mimar Emre oral mağaza

KIRKLARELİ'nin Demirköy ilçesi'nde 4 milyon dolar yatırımla Palivor Çiftliği'ni kuran Oral Mimarlık Ortakları Emre ve Kerem Oral, şimdi de doğal çiftlik ürünlerinin satılacağı bir mağaza açıyor. 

İstanbul Bebek'te faaliyete başlayacak 60 metrekarelik mağazada keçi peynirinden yoğurda, sucuktan bala kadar 150 çeşit ürün yer alacak. 


ARALIKTA AÇILIYOR 

"7 gün 18 saat faaliyet gösterecek mağazada sabah 08.00'den itibaren serpme kahvaltı vereceğiz, öğlenden sonra da sıcak sosisli sandviç, soğuk sandviç, salata ve tatlı servis edeceğiz" diyen Emre Oral, mağazanın Aralık ayı ortasında açılacağını belirtiyor. 

24 kişinin rahadıkla yemek yiyebileceği mağazanın tasarımı ise beş çiftlik, beş bajevinden oluşan 140 dönümlük Palivor Çiftliği'nin tüm projelerini çizen Kerem Oral'a ait. 


5 MAĞAZA YOLDA 

Oral kardeşlerin yaklaşık 250 Yenal Altaç'la birlikte hayata geçirdiği mağazanın ikincisi de 2015'te Bağdat Caddesi'nde açılacak. Kerem Oral,...