14 / 12 / 2025

mipim fuarına kimler katılacak

mipim fuarına kimler katılacak

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Türkiye' nin sektörün marka fuarı MIPlM'de ikinci kez "Onur Ülkesi" olarak yer almasını çok anlamlı buluyorum dedi...

Mehmet Özhaseki yarın MIPIM 2018 Fuarı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kapılarını yarın açacak MIPIM 2018 Fuarı'na katılarak konuşma yapacak...

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

Mustafa Çelik Mipim Fuarı'na katıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fransa´nın Cannes kentinde kurulan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarına katıldı.

Babacan Yapı Dubai fuarına Premium ve Port Royal projeleriyle katıldı!

Dubai fuarına Esenyurt Premium ve Port Royal projeleri ile katıldıklarını söyleyen Babacan Yapı Başkanı İbrahim Babacan, "Esenyurt'ta bin 400 konutluk projemizde metrekare satış fiyatı bin 500 dolar.

Dubai Cityscape Global 2015 fuarına Türkiye’den 61 şirket katılacak!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı bugünden itibaren Dubai’de atacak. 10 Eylül akşamına kadar sürecek olan Cityscape Global 2015 fuarına Türkiye’den bu yıl 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Cityscape Global 2015 Fuarı'na 61 Türk firma katılıyor!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı Dubai’de atıyor. 10 Eylül akşamına kadar sürecek Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Piyalepaşa Gayrimenkul Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılacak!

Piyalepaşa, bu yıl 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılıyor. Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra mimarların katıldığı bu önemli platformda görücüye çıkacak.

CNR Emlak Fuarı'na 40 bin ziyaretçi!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.

İş GYO Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılacak!

8-10 Eylül 2015'te Dubai'de düzenlenecek Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmayı planlayan İş GYO, Manzara Adalar ve Nef ile ortak geliştirdiği Inistanbul'u ziyaretçilerle buluşturacak.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

Ege Vitrifiye CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

CNR Emlak Fuarı'na 5 bin yatırımcının katılması bekleniyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015 Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 5 bin yatırımcının katılması bekleniyor.

mipim fuarına kimler katılacak Haberi

mipim fuarına kimler katılacak

Salih BEZCİ ATO - Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı 


Cannes'de yapılan Uluslararası Yatırım ve Emlak Piyasası Fuarı MİPİM'i çok önemsiyorum. Geçen yıl 6-9 Mart tarihlerinde yapılmıştı ve onur konuğu olarak davet edilmiştim. Bu yıl da Fuara katılacağım MI PİM fuarını 90 ülkeden gayrimenkul yatırımcılarından, şehir planlamacılarına. belediyelere kadar 20-25 bin kişi ziyaret ediyor. Geçen yıl Türkiye'den 11 firma stant açmıştı. Fuarda arazi geliştinne, kentsel dönüşüm projeleri ağırlıkla sergilendi Kentsel dönüşüm tüm ülkelerin ilgisini çeken bir konu olması nedeniyle fuarda da ilgi gördü. Yeşil projeler yine l uarın gözdesiydi. Uluslararası fuarların kentlerin tanıtımı ve markalaşması açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Başka hiçbir reklam ve tanıtım çalışmasında aynı anda 90 ülkeden 20 ila 25 bin insana ulaşmak mümkün olmaz. 


Bu nedenle özellikle...