24 / 04 / 2024

Mobilya üreticileri kira

Mobilya üreticileri kira

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal yaptığı açıklamada mülk sahiplerinden belirli bir süre kira talep etmemelerini beklediklerini dile getirdi.

İş yeri kira artış oranları üreticileri zorluyor!

Mayıs 2023 enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte iş yerlerini ilgilendiren kira artış oranları da resmen belli oldu. Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada iş yeri kira artış oranları üreticileri zorladığını söyledi.

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

Mobilyacılar mağazalar için kira desteği istiyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı yaptığı açıklamada, "Kira sözleşmeleri konusunun tekrar gündeme gelmesi gerektiğini düşünüyoruz." dedi.

Mobilya üreticilerinden mülk sahiplerine kira desteği çağrısı!

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal yaptığı açıklamada mülk sahiplerinden belirli bir süre kira talep etmemelerini beklediklerini dile getirdi.

Dünya sarayları ve şatolar Türk mobilyasıyla döşeniyor!

Kalitesini dünyaya ispatlayan Türk mobilya üreticileri, Ortadoğu ülkelerinde kralların evlerini veya Avrupalı lordların şatolarını döşüyor. Bir Türk firması, Katar kraliyet ailesinin evine 1.5 milyon dolarlık mobilya satışı yaptı.

İnegöllü mobilyacılar proje bazlı çalışmaya başladı!

Otel, hastane, tatil köyü ve konut projelerine anahtar teslim mobilya dekorasyonuna ağırlık vermeye başlayan İnegöllü mobilyacılar, yüksek volümlü üretimlerden çok proje işleriyle katma değer sağlamayı hedefliyor. İnegöllü mobilya üreticileri yurt içindeki projelerin yanı sıra yurt dışında da aldıkl

ANKAFF 4. Ankara Mobilya Fuarı açıldı!

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği’nin (ANSİMOD) düzenlediği “ANKAFF 4’üncü Ankara Mobilya Fuarı”, ATO Congresium’da kapılarını ziyaretçilerine açtı. Açılışa Emrullah İşler ve Murat Alparslan, İlhan Erdal, ATO Başkanı Salih Bezci katıldı.

Dünya devi mobilya firmaları Çin’de Türk stantlarında buluştu!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, dünyanın farklı yerlerinden mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getiren Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016’ya katıldı.

Mobilya sektörü Çin CIFF 2016 Fuarı'nda buluşacak!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği dünyanın farklı yerlerinden mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getiren dünyanın en büyük fuarı Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016’ya katılıyor.

Mobilyacılar KDV oranının yüzde 8’e indirilmesini talep ediyor!

Mobilya üreticileri, uluslararası arenada rekabet edebilmeleri için maliyeti artıran kamusal yüklerin azaltılmasını istedi. Mobilyacılar KDV oranının yüzde 18’den 8’e düşürülmesini talep etti.

Vergiler, mobilyada yerli tasarımların önünü açacak!

Düşük kar oranları ile var olma mücadelesi veren yerli mobilya üreticileri, ithal ürünlere getirilen vergilerle firmaların nefes alacağını, orta ve uzun vadede ise yeni tasarımcıların ortaya çıkacağını vurguluyor

Mesut Akgül: Fuarlar, mobilya sektörü için büyük fırsat

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği'nin (ANSİMOD) öncülüğünde, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen fuarı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de ziyaret etti, fuarların önemini vurguladı.

İnegöllü mobilyacılar Hindistan mobilya forumuna katılıyor!

İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) tarafından davet edilen Thomas, 11-15 Aralık'ta Hindistan'da düzenlenecek "Mobilya İş Forumu" programına katılacak İnegöllü üreticileri ülkesindeki mobilya sektörü hakkında bilgilendirdi....

Mobilya üreticileri kira Haberi

Mobilya üreticileri kira

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle  birçok mobilya mağazası ve imalathanesinin kapalı olduğunu dile getirerek mülk sahiplerinden belirli bir süre kira talep etmemelerini beklediklerini belirtti.

Erdal, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını dolayısıyla Çorum'daki çoğu mobilya imalathanesinin üretimini geçici olarak durdurduğunu, mağazaların da zor şartlarda açılabildiğini belirtti.

Mobilyacı esnafının salgından ekonomik anlamda olumsuz etkilendiğini dile getiren Erdal, "Bu süre içinde yaşanacak ekonomik sıkıntıları gidermek adına kapalı olan mobilya mağazalarımız ve imalat hanelerimizden belirli bir süre kira alınmamasını mülk sahiplerinden rica ediyoruz." şeklinde konuştu.

Salgınla mücadelede güç birliği yapılması gerektiğini söyleyen Erdal, "Bu günleri güç birliği ile aşacağımıza olan inancımızla, dayanışmamızı güçlendirmek ve açık olan...