25 / 04 / 2024

moblya şehri projesi

moblya şehri projesi

Kentte mobilya üretemini artırmak ve ihracatı geliştirmek için Mobilya Şehri projesini hazırlayan MOBİAD, proje arazisi konusunda TOKİ ve Trabzon büyükşehir Belediyesi'nden kamulaştırma desteği beklediğini belirtti...

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

TOKİ'den Sincan Saraycık'a 20 bin konut projesi!

Sincan’ı kültür ve sanat şehri haline getireceklerini söyleyen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ''Türkiye'de TOKİ'nin yaptığı en büyük proje Saraycık Projesi oldu.  20 bin konut yapılması planlanıyor. 6 bin konutunu TOKİ eliyle yapıyoruz'' dedi.

Sivas Suşehri orta gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nun Sivas Suşehri 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesi tanıtıldı!

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesinin tanıtım programı düzenlendi. Programa, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Darülaceze İdari Meclisi Üyesi Bilal Erdoğan katıldı.

Eski Van Şehri Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Van'da DAP, DAKA ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Eski Van Şehri Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi...

Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Deniz Kartal projesi 2 blokta 176 konut ve 4 villadan meydana geliyor. Fiyatların 294 bin 600 TL'den başladığı proje Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı imzasını taşıyor. Peki Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Deniz Kartal'da 294 bin 600 TL'ye! Yeni proje!

Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı yeni projesini İstanbul Kartal'da hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Şehri Deniz Kartal Projesi'nde fiyatlar 294 bin 600 TL'den başlıyor. 

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

City Hill Sancaktepe: Orman ve şehri buluşturan proje!

2 blokta 148 daireden meydana gelen City Hill Sancaktepe projesi "Orman ve Şehri buluşturan proje" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje Kahramanlı Group tarafından hayata geçiriliyor.

Şehri Şahane projesi Kastamonu'da yükseliyor!

Tecrübeli inşaat firması Yavuz Holding tarafından Kastamonu’da inşa edilmekte olan Şehri Şahane projesi, konumu, manzarası, inşaat kalitesi ve sosyal donatı olanaklarıyla dikkat çekiyor...

Nevşehir'deki yeraltı şehri History Channel'de tanıtılacak!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin çalışmaları esnasında ortaya çıkan dünyanın en büyük yeraltı şehri için çekimler yapıldı...

Şehri Aydınlı fiyatları 468 bin TL'den başlıyor!

Kurcan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Aydınlı projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Şehri Aydınlı fiyatları 468 bin TL'den başlıyor.

moblya şehri projesi Haberi

moblya şehri projesi
Üretim ve satış yapan bin firmada 7 bin kişi istihdam edildiği Trabzon mobilya sektörü Mobilyacı İş Adamları Derneği'ni (MOBİAD) kurarak güçlerini birleştirme kararı aldı. Kuruluş çalışmalarını tamamlayarak bir ay önce faaliyetlerine başlayan dernek, ilk aşamada 61 üyeye ulaştı. Hızlı şekilde büyümeye devam eden dernek yıl içinde 300 üyeye ulaşmayı hedefliyor.
Kentte mobilya üretemini artırmak, ihracatı geliştirmek için Mobilya Şehri projesini hazırlayan MOBİAD, proje arazisi konusunda TOKİ ve Trabzon büyükşehir Belediyesi'nden kamulaştırma desteği bekliyor.
MOBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper Bektaş, en önemli hedeflerinin Trabzon'a İzmit MOBESKO gibi bir mobilya şehri kazandırmak olduğunu söyledi.
Trabzon'da mobilya satış mağazası anlamında ciddi bir kapasitenin olduğunu kaydeden Bektaş, "Güçlü markalar büyük satış mağazaları ile ilimizde yer alıyor. Ancak biz Trabzon'da sadece satış ön planda olsun istemiyoruz.
Dernek olarak...