13 / 12 / 2025

Mod İnşaat

Mod İnşaat

Mod İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Onur Karakaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Kartal, Yalı Mahallesi, Topselvi Caddesi, Mai Residence'de kuruldu.

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dirlik tarafından kuruldu.

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Akçakayalı tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik'ten dönüştürülebilir ve çevre dostu volumetrik modüler yapılar!

İnşaat sektöründe geleneksel yapı sistemlerinin aksine "dönüştürülebilir ve çevre dostu" olan Volumetrik Modüler yapıları ön plana çıkarken, yatırımlarına devam eden Dorçe Prefabrik de buna göre üretimler yapıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Modı Internatıonal Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Modı Internatıonal Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi Çatalca Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Fikret Aydoğan ve L.F. Albert Eeraerts ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

DKM İnşaat, rotasını İran, ABD ve Avrupa'ya çevirdi!

DKM İnşaat, 2014 yılı Ar-Ge yapılanmasının ardından geçen yıl Tunex 'Darbe Sesi Yalıtım Membranı" üretirken, bu yıl da Rezonex 'Modüller Titreşim Alıcı' üretimine başladı.

Mod İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mod İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Onur Karakaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Kartal, Yalı Mahallesi, Topselvi Caddesi, Mai Residence'de kuruldu.

Trio Concept modüler mobilya üretim fabrikasını kurmaya hazırlanıyor!

İnşaat sektörüne proje ve uygulama alanında hizmet veren Trio Concept modüler mobilya üretim fabrikasını kurmaya hazırlanıyor. Hedefinde küçük metrekareli dairelere geniş kullanım alanı sağlamak var...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Suat Altın İnşaat eski evini getirene yenisini veriyor!

Kayseri'de Altınpark, Altın Koza, Altıntovvers gibi markalı projelere imza atan Suat Altın İnşaat, şehre konutta takas  sistemini ilk getiren firma  oldu. Şirket oturduğu evini değiştirmek isteyenlere "Eskisini getir yenisini al" uygulamasını ge

Koza Koru çamlıca projesini Erkan İnşaat satın aldı!

Garanti Koza, 40 konuttan oluşan Koza Koru çamlıca projesini Erkan İnşaat"a devretti.  Projede isim değişikliğine gidilerek Best Life Büyük çamlıca Konutları olarak değişecek ve 3 ay sonra yeniden satışa çıkarılacak

Mod İnşaat Haberi

Mod İnşaat

Mod İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Onur Karakaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Kartal, Yalı Mahallesi, Topselvi Caddesi, Mai Residence'de kuruldu. 


Mod İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...