20 / 04 / 2024

Moment Beştepe ulaşım bilgileri

Moment Beştepe ulaşım bilgileri

Yenimahalle Moment Beştepe satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Atatürk Orman Çiftliği'nin karşısında hayata geçirilecek olan proje home ofis ve dükkanlardan oluşuyor.

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis!

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis büyüklükleri 79 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Lansmanı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor.

Ankara Moment Beştepe satış ofisi!

Ankara Moment Beştepe satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Moment Yapı imzası ile hayata geçirilecek proje 26 Kasım 2015 tarihinde basına tanıtılacak.

Moment Beştepe nerede?

Toplamda 330 home ofis ve 22 dükkandan meydana gelen Moment Beştepe Residence 2 blok halinde inşa edilecek. Projede çeşitli sosyal donatı alanları da yer alacak. Peki Moment Beştepe nerede?

Beştepe'ye 15 Temmuz Demokrasi Şehitler Müzesi inşa ediliyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısına 15 Temmuz Demokrasi Şehirler Müzesi inşa ediliyor. 

Osman Çelik Beştepe’de ev kiraladı, içine 223 bin TL harcadı!

Eski Hazine Müsteşarı, Türk Exımbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Bankası Yönetim Kurulu üyesi Osman Çelik Beştepe’de 3 bin 450 TL’ye başka bir konut kiraladı ve daireye 223 bin TL’lik eşya aldı. 

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Beştepe 15 Temmuz Müzesi için ilk kazma vuruldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yapılması talimatını verdiği Beştepe 15 Temmuz Müzesi'nin temeli atıldı. Müze, Cumhurbaşkanlığı’nın karşısındaki Şehitler Abidesi’nin yanındaki alana inşa edilecek.

Moment Beştepe ödeme seçenekleri!

Moment Beştepe ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Moment Yapı tarafından hayata geçirilen projede uyku odasından spor salonuna kadar çalışanların verimliliği için her şey düşünüldü.

Beştepe 15 Temmuz Müzesi işte böyle olacak!

15 Temmuz 2019'a tamamlanması planlanan Beştepe 15 Temmuz Müzesi'nin görüntüleri ortaya çıktı. İşte müze böyle olacak...

Moment Beştepe Ofis 2018'de teslim!

Uyku odasından spor salonuna kadar çalışanların verimliliğinin ön planda tutulduğu bir ofis projesi olarak hayata geçirilen Moment Beştepe Ofis projesi 2018'de teslim edilecek..

Samsun İlkadım'a Beştepe Külliyesi modeli!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından bölgeye İlkadım Belediyesi yeni belediye hizmet binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yeni belediye hizmet binasının Beştepe Külliyesi gibi olacağını söyledi.

Moment Beştepe'de 24 ay sıfır faizle!

Moment Beştepe'de 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. İyi bir satış grafiği yakalayan projede ödeme kolaylıkları bulunuyor.

Ankaralılar Moment Beştepe'yi tercih etti!

Moment Beştepe Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, “Yaptığımız kampanya ve pazarlama faaliyetlerimiz sayesinde satış ofisimizi çok sayıda potansiyel müşterinin ziyaret etmesini sağladık” dedi.

Moment Beştepe Ofis'te iş hayatı keyfe dönüşüyor!

Moment Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, iş yerlerinde geçirilen zaman diliminin arttığını söyleyerek “Ofislerin artık çalışanların tüm ihtiyaçlarına cevap vermesi gerekiyor. Verimliliğin artması için, hem beden hem ruh sağlığını düşünen ofisler tercih edilmeli” dedi.

Moment Beştepe Ofis projesinden yılın son kampanyası!

Başkent'in ofis kavramını değitiren Moment Beştepe Ofis projesi, ofis sahibi olmak isteyenlere cazip imkanlarla yılın son kampanyasını sunuyor.

Moment Beştepe Ofis'de cazip faiz oranları!

Moment Beştepe Ofis Pazarlama Direktörü Tolga Ergin, ofis alacak olan yatırımcılara altın değerinde tavsiyelerde bulundu.

Moment Beştepe ulaşım bilgileri Haberi

Moment Beştepe ulaşım bilgileri

Yenimahalle Moment Beştepe satış ofisi ile 444 74 01 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Proje 330 tane home ofis ve 22 tane dükkan yer alıyor. 


Moment Beştepe Ofisleri Moment Yapı tarafından hayata geçirilecek. 2 bloktan meydana gelen proje konum olarak Atatürk Orman Çiftliği'nin karşısında yer alıyor. 


Beştepe Moment Rezidans'ın sosyal olanakları arasında; sistem arşiv odaları,seminer odaları, cafeler, yoga ve meditasyon alanı ve toplantı odaları mevcut. 


Ankara Yenimahalle - Beştepe lokasyonunda inşa edilecek Moment Beştepe Residence'de ofislerin büyüklükleri 70 metrekare ile 198 metrekare arasında değişiyor.


13 soruda Moment Beştepe projesi!


Yenimahalle Moment Beştepe satış ofisi

Telefon: 444 74 01 

Web: www.momentyapi.com.tr

Özge...