19 / 04 / 2024

moodyse ödenen para

moodyse ödenen para

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. İnce, sorusunun Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Ne konut ne dolar! Türkler 2023'te en çok bunları aldı!

Türkiye genelinde 2023'te döviz ve konut alımı gerilerken altın ve otomobilde tüm zamanların da zirveleri görüldü. Altın ve otomotiv ithalatına ödenen para toplamda 66 milyar doları geçti...

Tapu sahipleri sakın boş yere para ödemeyin! 

Yılın belli dönemlerinde ödenen emlak vergisinde bu yıl, ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs'ta sona eriyor. Emlak vergisi ödeyen kesim dışında bir de muaf olan kesim bulunuyor. Tapu sahipleri sakın boş yere para ödemeyin...

Tarıma büyük destek! Ödenen para çok ciddi boyutlarda

Türkiye'de tarımı desteklemek adına yürütülen çalışmalara devam ediliyor. Tarıma destek paketine ilişkin yeni veriler de açıklandı. Rakam ciddi boyutlarda.

SGK ve BAĞ-KUR’lular dikkat! 4 bin 300 lira...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından hem SGK hem de BAĞ-KUR ödenen rapor parası ile ilgili flaş bir gelişme oldu. Rapor parası verilirken son 3 ay yerine 12 aylık ücretin dikkate alınması nedeniyle ödenen para düştü. Kayıp ise 4 bin 300 lirayı geçti.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Tapu harcına fazla ödenen para geri alınabilir mi? Tapu harcına fazla ödenen para kaç yıl içinde alınır?

Tapu harcı ödemesi yapılırken kimi zaman hesaplamalarda yapılan hatalar nedeniyle hem alıcı hem de satıcı fazladan para ödemek durumunda kalabiliyor. Ancak sonradan fark edilen bu yanlışlık nedeniyle pek çok vatandaş “Tapu harcına fazla ödenen para geri alınabilir mi?” araştırması yapıyor…

Boşanmayı düşünenler dikkat! Ödenen para faiziyle geri alınacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), hileli boşanan çiftleri takibe aldı. Boşandığı eşiyle yaşamaya devam ettiği tespit edilen kişilere ağır yaptırımlar uygulanarak maaşı kesilecek, ödenen para faiziyle birlikte geri alınacaktır.

Kripto para borsasının sicili kabarık!

Kripto para borsası Thodex bombası, piyasanın denetimsizliğini bir kez daha ortaya çıkardı.  Denetimsizlik ve devlet garantisi bulunmaması sebebiyle riskli yatırım denen piyasanın geçmişinde de birçok dolandırıcılık bulunuyor. Çoğu şirket iflas açıklıyor ve paraları yok ediyor. 

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Devremülklere ödenen para kadar hizmet alınır mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu "Devremülke parasını ödediğim kadar hizmet alabilir miyim?" sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Berat Albayrak: Bin metreküp gaza ödenen para 200-300 dolara kadar indi!

Berat Albayrak, son dönemde enerji fiyatlarının düşmesinin doğalgaz fiyatlarına da yansıdığını belirterek, "Türkiye 2009'da (bin metreküp) doğalgazı 500 küsur ortalamayla alırken, bu miktar 200-300 seviyesine kadar indi.

2005 yılında gayrimenkule ödenen para yüzde 36 artmış!

2005 yılında gayrimenkule ödenen para yüzde 36 artarak 33.1 milyar liraya yükselmiş. Emlak sektörünün zirve yaptığı yılda emlak piyasasının gözde ili olmayı devam ettiren İstanbul'da satılan gayrimenkul sayısı 206 bin 587'ye yükselmiş.

1990 yılında villa merakı nedeniyle fiyatlar astronomik rakamlara ulaşmış!

1990 yılında İstanbul'da villa merakı nedeniyle fiyatlar astronomik rakamlara ulaşmış. Boğaz'daki lüks villalar 2-4 milyar lira arasında satılıyormuş. Boğaz'daki bir villaya ödenen para ile Fransa'da 7 şato satın alabilmek mümkünmüş.

moodyse ödenen para Haberi

moodyse ödenen para



CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. İnce, sorusunun Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi.


İnce hazırladığı soru önergesinde, Türkiye adına AKP İktidarı süresince uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarına ödenen paraların miktarını sordu.


İnce'nin sorusu: "Türkiye 2003 yılından beri Moody's, Standard & Poor's ve Fitch Ratings gibi hangi uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşuna hangi tarihte hangi miktarda para...