29 / 03 / 2024

mordoğan yatırımları

mordoğan yatırımları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kendi sınırlarına bağlanan Mordoğan’ın evsel atık su sorununu çözmek için ihaleye çıkıyor. Turistik beldeye hem 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşenecek hem de ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak.

Mordoğan'da turizm yatırımları artıyor!

Coşkun Beşok, Mordoğan'daki yatırımlarını büyüttü. Beldedeki Ayı Balığı Koyu'nu satın alan Beşok, buraya bölge için de önemli bir prestij kaynağı olan 5 yıldızlı otel kalitesinde bungolov evlerden oluşan Seal Beach Club'ı inşa etti.

İzmir Mordoğan’a ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mordoğan’a 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşeyip ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kuracak. Turistik mahallenin içme suyu şebekesi de baştan aşağı yenilenecek.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Seyit Doğan ve Rıdvan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'da Murat Doğan, Cansel Nuray Aksoy ve Mehmet Reha ortaklığında kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Hamıdreza Mokhtarıan tarafından kuruldu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi açıldı!

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yıldırım tarafından açıldı.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

mordoğan yatırımları Haberi

mordoğan yatırımları


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Yasası ile birlikte kendi sınırlarına bağlanan Mordoğan’ın evsel atık su sorununu çözmek için ihaleye çıkıyor.  Turistik beldeye hem 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşenecek hem de ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak.


Bütünşehir Yasası  ile birlikte kendi sınırlarına bağlanan 9 ilçe 23 belde ve 400’e yakın köyün 

sorunlarını çözmek için önemli çalışmalar yürüten İzmir Büyükşehir Belediyesi;  tarihi, doğası, denizi ve nergis çiçekleriyle ünlü Mordoğan’ın en büyük problemlerinden biri olan evsel atık su sorununu kısa sürede çözüyor. İZSU Genel Müdürlüğü, kanal alt yapısı olmayan Mordoğan’da kanalizasyon şebekesi döşemek için proje çalışmalarını tamamladı. İleri biyolojik atık su arıtma tesisi yapmak için de proje ihalesine çıktı.  

Kanal sularının modern bir şekilde kanalizasyonla toplanması ve arıtma tesisine iletilerek arıtılmasını sağlamak amacıyla...