29 / 03 / 2024

Mordoğan'da turizm yatırımları artıyor!

Mordoğan'da turizm yatırımları artıyor!

Coşkun Beşok, Mordoğan'daki yatırımlarını büyüttü. Beldedeki Ayı Balığı Koyu'nu satın alan Beşok, buraya bölge için de önemli bir prestij kaynağı olan 5 yıldızlı otel kalitesinde bungolov evlerden oluşan Seal Beach Club'ı inşa etti.




İzmir'in Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan'daki Ardıç Plajı'na bakan Deniz Oteli'ni satın alarak turizmciliğe başlayan İzmirli tanınmış işadamı Coşkun Beşok, Mordoğan'daki yatırımlarını büyüttü. Beldedeki Ayı Balığı Koyu'nu satın alan Beşok, buraya bölge için de önemli bir prestij kaynağı olan 5 yıldızlı otel kalitesinde bungolov evlerden oluşan Seal Beach Club'ı inşa etti.


Cazibe merkezi

Coşkun Beşok, "Turizmin yeni gözdesi Karaburun Yarımadası'nın en önemli çekim merkezi olacak bir tesisi turizme ve ilçemize kazandırdık. Tesisi, Karaburun'a renk katacak, sosyal yaşamı da hareketlendirecek özellikte tasarladık. Seal Beach Clup için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadık. Türkiye'de yemek dünyasının en ünlü aşçı ve profesyonellerini transfer ettik. Bu sebeple mutfağımızda unutulmayacak lezzetlerimiz var. Ayrıca sadece yaz aylarında değil, 12 ay turizme hizmet veriyoruz. 25 çeşit zengin mönüyü müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz" dedi. 

Bölge ile ilgili ulaşım sorunun da büyük ölçüde çözüldüğünü belirten Coşkun Beşok, "Mordoğan, İzmir'in ve Ege'nin en önemli turizm merkezi olacak. Yeni yapılan duble yol ile  İzmir  merkez ve havalimanından ulaşım 40 dakika sürüyor. Ayı Balığı Koyu'nda yer alan fok balıklarının mağaraları da büyük ilgi çekiyor. Bu nedenle yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline geldi. Ayrıca her hafta Mordoğan'da tekne turları ile olta balıkçılığı etkinlikleri düzenleniyor. Mordoğan'ın tanıtımının yapılması ve daha fazla turist çekmesi için yerel yönetimlerin desteğini bekliyoruz" diye konuştu. 

Seal Beach Clup'a yurtdışından da çok talep olduğunu dile getiren Beşok, "Yeni yapılan yol ve yerel yönetimlerin de desteği ile Mordoğan bu kentin en güzel ve özel turizm merkezi haline geldi. Tüm İzmirlileri Mordoğan'a bekliyoruz" dedi.



Yaz-kış fark etmez

Kış aylarında yarımada için turizm elçisi görevini yerine getirdiklerini belirten Otel Genel Müdürü Mustafa Beşok da, bölgenin tanıtımının daha fazla yapılması gerektiğini ifade etti. Genel Müdür Beşok, "Hedefimiz sadece yaz aylarında değil, 12 ay turizm yapmak. Altyapımızı da ona göre oluşturduk. Şu en soğuk günleri yaşadığımız anda bile misafirimizi tam bir konfor içinde ağırlayabiliyoruz. Otel ve bungolov tarzı evlerimizle birlikte önümüzdeki yaz ayından itibaren aynı anda 500'e yakın kişiyi misafir edebileceğiz" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön