26 / 04 / 2024

More Akademi

More Akademi

Gayrimenkul satış ve yatırım uzmanları More Akademi tarafından Ankara’da düzenlenen hukuk eğitiminde buluştu.

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sena Caner tarafından kuruldu.

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramis Engin Alan tarafından kuruldu.

More Property Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

More Property Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Martını tarafından kuruldu.

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mobın Hajı Aghakhanzadeh ve Sına Salamı ortaklığında kuruldu.

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Taşkale ve İlkan Kalkan tarafından kuruldu.

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Duygu Tarak tarafından kuruldu.

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Salah Navar tarafından kuruldu.

Gebze Akademi Lisesi hizmete açılıyor!

Gebze'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları tamamlanan 11. Akademi Lisesi, yakın zamanda gençlerin hizmetine açılacak. 

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi açıldı!

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Karaman tarafından açıldı.

Sinpaş More Suits&Residences fiyat!

Sinpaş More Suits&Residences fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Suits&Residences fiyat bilgisi ve proje detayları...

More Akademi Haberi

More Akademi

Gayrimenkul Hukuku Avukatı Kudret Çöçü eğitmenliğinde gerçekleşen programda güncel hukuk bilgileri ve kentsel dönüşüm başlıkları ele alındı. 


Kudret ÇÖÇÜ – Gayrimenkul Hukuku Avukatı:

“Programımızın içeriği Ankara’da faaliyet gösteren emlak müşaviri arkadaşların yeni kentsel dönüşüm yasası, borçlar kanunundaki yeni değişikliklerle ilgili güncel gelişmeleri değerlendirmek çabasındayız.”

GAYRİMENKUL MEVZUATI KARIŞIK YAPIDA

Yatırımcılar ve uzmanlarca güncel gelişmelerin yeterince takip edilmeme sorunuyla karşılaştıklarını belirten Çöçü, mevzuatın karmaşık yapıda olduğunu ifade etti.


Kudret ÇÖÇÜ – Gayrimenkul Hukuku Avukatı:

“Gayrimenkul mevzuatımızın her gün değişiklik göstermesi ve karmaşık yapısının olması, normal insanları bırakın hatta hukukçu olan bizler bile bazı noktalarda takipte zorlanıyoruz.”

More Akademi Kurucusu Özlem Küçük, neden gayrimenkul hukuku eğitimi düzenlediklerini anlattı.


Özlem KÜÇÜK – More Akademi Kurucusu – Satış Eğitmeni:

“Gayrimenkul sektöründe satışın yasal içeriğinden bağımsız bir mevzuat olmadığı ile ilgili değerli avukatımız Kudret...