25 / 04 / 2024

Mudanya İskelesi bursa belediyesi

Mudanya İskelesi bursa belediyesi

Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen ISPS kodlu Mudanya iskelesi, yeniden faaliyete geçerek kabotaj yükü kabulüne başladı.

Mudanya İskelesi Bursa Büyükşehir´in oldu!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından inşa ettirilen ve kullanım hakları bugüne kadar ilçe belediyesinde olan Mudanya İskelesi, Bakanlar Kurulu kararıyla Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf satılık gayrimenkul!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Mudanya Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 23 adet arsanın ihalesi 1 Kasım'da! 

Mudanya Belediyesi, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy mahallesinde yer alan 23 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Mudanya'daki arsaların satış fiyatları ve metrekareleri ne kadar? İşte o satışla ilgili detaylar...

Bursa Mudanya'da yüzde 20 indirimle KDV'den muaf arsa fırsatı!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale detayları...

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf arazi fırsatı!

Bursa İli Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan araziyi satışa çıkardı.

Mudanya Belediyesi Bursa'da arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Şubat 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Bursa Mudanya'daki evler tehlike altında!

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Şehit Mehmet Caddesinde yer alan evler toprak kayması nedeniyle tehlike altında. Bölgede yaşayan vatandaşlar evlerin yıkılmasından korkuyor. 

Bursa Mudanya'daki riskli yapı için yıkım kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, riskli yapı olarak ilan edilen Mudanya’daki binayı yıkarak, yerine bünyesinde bayanlar için spor salonu, Busmek Kurs Merkezi ve Ana Kucağı eğitim merkezinin de bulunduğu modern bir bina inşa edilecek.

Bursa Mudanya’daki riskli bina eğitime kazandırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya'da bulunan riskli yapıyı yıkarak yerine kurs merkezi inşa edecek. 

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Bursa Mudanya’da büyük dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya’daki parklanma sorununun çözümü için bazı proje hazırlıklarına başlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan stadyumu başka bir yere taşıyıp, bu alana yer altına iki katlı otopark, üst kısma ise ayrıcalıklı bir yaşam alanı inşa edecek.

Bursa'da konut fiyatları en çok Mudanya'da arttı!

Bursa‘da konut yatırımında öne çıkan bölgeleri güncel veriler Endeksa tarafından açıklandı. Son 4 yıla bakıldığında Osmangazi‘de yüzde 87, Nilüfer‘de yüzde 89, Mudanya‘da yüzde 120 artış görülüyor. 

Mevsim Mudanya Evleri Bursa'da yükseliyor! 155 bin TL'ye!

Mevsim Mudanya projesi Atış Yapı tarafından Bursa Mudanya'da hayata geçirildi. Projede dairelerin fiyatları 155 bin TL'den başlıyor...

Bursa Mudanya'ya yeni sağlık ocağı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya'daki Altıntaş Mahallesi’nin önemli ihtiyaçlarından biri olan düğün salonu, sağlık ocağı ve muhtarlığın da bulunduğu tesisi bölgeye kazandırdı.

Mudanya İskelesi bursa belediyesi Haberi

Mudanya İskelesi bursa belediyesi

İskelede kuru yük, çuval ve paletli yük gibi yüklerin taşımacılığı Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan BURULAŞ tarafından yapılacak. BURULAŞ tarafından çevre limanlar ile kooperatif ve deniz ticaret odalarına, iskelenin işleyişi ve fiyat tarifesi hakkında yazılar gönderildi. 


İskele, 12 Ekim 2015 tarihli 8166 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesine devredilmişti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkililerinin 20 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirdiği resmi devir sonrasında Mudanya Belediyesi iskelede bulunan demirbaşa kayıtlı malzemelerini teslim alırken, elektrik ve su saatlerini de sökmüştü. 


TARİFE BELİRLENDİ 


İskelede,kuru yük, çuval ve paketli yük gibi yüklerin taşımacılığı Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan Burulaş tarafından yapılacağı duyuruldu. İskelenin işletmesini üstlenen Burulaş tarafından çevre limanlar ile kooperatif ve Deniz Ticaret Odalarına,iskelenin işleyişi ve fiyat tarifesine yönelik bilgilendirme yazıları gönderildi. 


Hatırlanacağı gibi kent merkezinde yer...