18 / 04 / 2024

Muğla Bozüyük köprü

Muğla Bozüyük köprü

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bozüyük Mahallesi ulaşım yolu üzerindeki Alişar ve Akçay dereleri üzerindeki eski ve dar iki köprüyü yıkarak yerine 44 metre ve 19 metre uzunluğunda iki yeni, modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 59 gayrimenkulü kiraya verecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan 59 adet taşınmazı kiraya verecek. İşte 23 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ihale detayları...

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim! 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan taşınmazların kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Muğla'da 25.8 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye ve Menteşe'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 25 milyon 841 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla Büyükşehir'den Menteşe Arasta’ya 2.1 milyar TL'lik tarihi dokunuş!

Muğla arasta bölgesinde bulunan tarihi Yağ Hali yeniden canlanıyor. Yüzde 51’lik kısmı tamamlanan Yağ Halinde taş duvar örüm işleri tamamlanırken, bodrum katta seramik döşemesi, kapı montajı ve badana işlemleri de tamamlandı.

Muğla'da yüzde 90'ı tamamlanan Bölge Müzesi'nin inşaatında son durum!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yüzde 90’ı tamamlanan Bölge Müzesi’nin yüklenici firmasına fesihname gönderdi, şantiyeyi boşaltmasını istedi. Firma, Büyükşehir Belediyesi’ni mahkemeye verdi, yürütmeyi durdurma kararı aldırdı...

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

Muğla Büyükşehir'den Arasta’ya tarihi dokunuş!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, Arasta’daki eski Yağ Hali olarak bilinen alanı yeni yüzüyle Muğlalılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Muğla'da yıkım şikayeti!

Muğla'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında 4 katlı binanın yıkımı sırasında 3 katlı apartman ile yanındaki tek katlı müstakil evlerinin zarar gördüğünü iddia edildi.

Muğla Ortaca Kültür Evi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ortaca Kültür Evi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Muğla Ortaca Kültür Evi’nin temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortaca’da yaptırılan Ortaca Kültür Evi’nin temelini düzenlenen törenle attı. Proje 2 milyon 773 bin TL'ye mal olacak.

Muğla Bozüyük köprü Haberi

Muğla Bozüyük köprü


Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yatağan İlçesi Bozüyük Mahallesi ulaşım yolu üzerindeki Alişar ve Akçay dereleri üzerindeki eski ve dar iki köprüyü yıkarak yerine 44 metre ve 19 metre uzunluğunda iki yeni, modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Yatağan Bozüyük Mahallesi ulaşım yolu üzerinde bulunan 50 yıllık iki eski köprünün günümüz ulaşım şartlarında yetersiz kaldığını, vatandaşların trafikteki güvenliği için bu iki köprünün Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldığını söyledi. Bu iki köprü yerine Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Alişar Deresi üzerine 19 metre, Akçay Deresi üzerine 44 metre uzunluğunda, 9 metre genişliğinde iki yeni ve modern köprünün günümüz şartlarına uygun yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyleyen Hida Kılıç, 1 Milyon 152 bin TL ye mal olacak...