16 / 04 / 2024

Muğla su topu tesisi

Muğla su topu tesisi

Muğla'da ilk sabit su topu sahası kuruldu. Bodrum Kalesi'nin arkasında belediyeye ait sahilde kurulan ilk sabit su topu sahasında sporcular çalışmalara başladı. Denizde kurulan su topu sahası, vatandaşların ve turistlerin beğesini kazandı...

Muğla'da 38.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ortaca İcra Dairesi Muğla ili, Ortaca ilçesi, Fevziye mahallesi, Akçagöl-Sarısu mevkii, 136 ada, 2 parselde yer alan taşınmazı 38 milyon 273 bin 493 TL'ye satıyor...

Muğla Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası hakkında suç duyurusu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına aldığı Bodrum Bitez'deki villasında kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. Muğla Şehircilik Müdürlüğü, olaya ilişkin suç duyurusu yapmaya hazırlanıyor...

Muğla'da bazı sahalar jeotermal kaynak için ihaleye çıkıyor!

Muğla’nın ünlü turizm cennetleri Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz’deki sahalar ihaleye çıkarıldı. İhaleyi kazanan, jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arayacak. Bulması halinde 30 yıl işletecek..

Muğla Büyükşehir MUSKİ hizmet binası açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe İlçesi Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde inşaatı tamamlanan Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi binası açıldı.

Muğla'da 388 milyon TL'lik 20 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Muğla'da temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Eroğlu, "Bugün 388 milyon liraya mal olacak 20 tesisin temelini atıyoruz'' şeklinde konuştu.

Veysel Eroğlu Muğla Menteşe'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Muğla'nın Menteşe ilçesinde temel atma törenine katıldı.

Muğla Büyükşehir'den 55 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, 2016 yılında gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çekti.

Muğla Bitez Sahili yeniden düzenleniyor!

MUĞLA'nnın Bodrum İlçesi, Bitez Mahallesi sahilindeki belediye tarafından yapılan düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi. Sahil yolunda, aydınlatma altyapısı, duş ve 500 metrelik su altyapı hatları hazırlanarak elektrik ve su alt yapısı yen

Muğla'ya 38 milyon TL'lik yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 38 milyon lirayı bulan yatırımların temelini atma ve açılışlarını yapmak için geldiği Muğla’da Türkiye’de 2019 yılına kadar yapılacak 1071 Göletin bitirilmesi için tarih ve saat verdi.

Muğla Göcek Koyları'nda otel mi kurulacak?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Muğla'daki Göcek Koyu'ndaki alanların imara açıldığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirtilerek, koyda otel kurulmasının mevcut mevzuata göre mümkün olmadığını bildirdi.

Muğla Göcek Koyu imara açıldı mı?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Muğla'daki Göcek Koyu'ndaki alanların imara açıldığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirtilerek, koyda otellerin kurulmasının mevcut mevzuatlara göre mümkün olmadığını ifade etti.

Muğla'da arıtma tesisleri yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde daha güvenli tesisler yaratmak için mevcut atık su arıtma tesislerinin durumlarını kontrol ederek, yapılması gereken revizyon ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla'da yıkım kararı çıkan platform plajın ortasına inşa edildi!

Muğla'nın Fethiye İlçesi Belceğiz Plajı'nda çevrecilerin suç duyurusu üzerine belediyenin kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verdiği platform, plajın ortasına inşa edilmeye başlandı.

Muğla su topu tesisi Haberi

Muğla su topu tesisi

Bodrum Kalesi'nin arkasında belediyeye ait sahilde oluşturulan sabit su topu sahasında ilk antrenmanı, Su Topu Ligi'ne girebilmek mücadele eden Yarımada Su Sporları Kulübü Takımı yaptı. Su Topu Federasyonu Türkiye Su Topu Yıldız Takımları Antrenörü ve Muğla Su Topu Temsilcisi Fatih Pehlivanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum Belediyesinin destekleriyle kurulan sabit su topu sahasının yaklaşık 20 bin liraya mal olduğunu kaydetti.


Sahanın sadece Yarımada Su Sporları Kulübü oyuncuları tarafından değil, yurt içi ve yurt dışından da sporcular tarafından kullanılmasını hedeflediklerini belirten Pehlivanoğlu, bu amaçla Yunan adalarındaki takımlara da çağrıda bulunduklarına dikkati çekti.


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da su topu sahasını ziyaret ederek sporcularla sohbet etti. Kocadon, gazetecilere yaptığı açıklamada, su sporlarına büyük önem verdiklerini kaydetti. İlçede çocuk ve gençleri su topuna teşvik...