20 / 04 / 2024

Muhittin Abacıoğlu kitabı

Muhittin Abacıoğlu kitabı

İmar Affı ve İlgili Mevzuat kitabının güncellenmiş 2. baskısı çıktı. Kitapta, imar barışına ilişkin açıklamalı, gerekçeli ve soru-cevaplı bilgiler yer alıyor...

Giresun'da Müftüoğlu Feyzullah Efendi Camisi'nin temeli atıldı! 

Giresun 'da inşa edilecek olan Müftüoğlu Camisi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine İl Müftüsü Muhittin Oral ve Giresun halkı katıldı. Cami, eski cami binasının yıkılmasıyla inşa edilecek.

Orçun Oğlakcıoğlu'nun “Yolculuk” kitabı çıktı!

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ortağı, iş insanı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, ikinci kitabı Yolculuk Martı Yayınları’ndan çıkarak kitapçılarda yerini aldı.

Orçun Oğlakcıoğlu, “Yolculuk” kitabını imzalıyor!

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ortağı, iş insanı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, 2. kitabı Yolculuk’un imza günü, 18 Kasım 2018 Pazar günü 14.00 – 15.00 saatleri arası Martı Yayınları standında yapılacak.

Muhittin Abacıoğlu kimdir?

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu kimdir? Muhittin Abacıoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ali Abacıoğlu kimdir?

İmar Affı ve İlgili Mevzuat kitabının yazarlarından olan Avukat Ali Abacıoğlu kimdir? Avukat Ali Abacıoğlu hangi alanda hizmet veriyor?

Orçun Oğlakcıoğlu 'Hayal Et' isimli şiir kitabı çıkardı!

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ortağı, iş adamı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, hayata dair umut aşılamak amacıyla yazdığı ilk şiir kitabı Hayal Et, Nisan ayında kitapçılardaki yerini alıyor. Kitabın satışından elde edilecek tüm gelir, ÇABA bağışlanacak.

İzmir Abacıoğlu Han'daki dükkanlar satışa çıktı!

İzmir Abacıoğlu Han'daki restoran, kafe, hediyelik eşya ve deri ürünleri satışı yapılan 18 dükkan sahipleri tarafından satışa çıkarıldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık 10’uncu kez Cityscape Global 2014’te yerini aldı!

Türkiye’nin 32 firma ile temsil edildiği bu uluslararası gayrimenkul platformunda 10’uncu kez yer alan Tabanlıoğlu Mimarlık, yeni kitabı “Tabanlıoğlu Mimarlık: Saydamlık ve Modornite”nin Ortadoğu lansmanını da gerçekleştirdi.

Cevdet Abacıoğlu kimdir?

Saros İnşaat kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Abacıoğlu kimdir? Cevdet Abacıoğlu, Saros İnşaat'ı ne zaman kurdu? Cevdet Abacıoğlu, Saros İnşaat ile hangi projelere imza attı? İşte Cevdet Abacıoğlu...

Kentsel Dönüşüm Kanunu hakkında her şey bu kitapta!

Kitap, uzun yıllar Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ile İller Bankasında görev yapan ve şimdiye kadar yayınlamış olduğu kitaplarla uygulamacılara yön veren Muhittin Abacıoğlu ile Avukat Ali Abacıoğlu tarafından hazırlandı

Kemeraltı Abacıoğlu Hanı, restorasyonu ile mimarlık ödülü aldı!

Kemeraltı Abacıoğlu Hanı restorasyonu, Philippe Rotthier Avrupa Mimarlık yarışmasında ödül aldı. Konak Belediye Başkanı Tartan, Brükselde düzenlenen törende ödülü aldı

Faruk Göncüoğlu'nun İstanbul'un Kitabı Fatih isimli eserı yayınlandı!

Fatih Belediyesi'nin desteğiyle İstanbul Müzik Müzesi Müdürü Süleyman Faruk Göncüoğlu tarafından hazırlanan, 'İstanbul'un Kitabı Fatih' adlı eserin birinci cildi yayınlandı...

Zeynep Fadıllıoğlu kitabında mimari stilini tanıttı!

Zeynep Fadıllıoğlu, çok kültürlü, çok renkli ve kesinlikle çok sesli bir tasarımcı. İngilizce olarak hazırladığı ilk kitabında, son 25 yılda biriktirdiği mimari izleri bir araya getirmiş...

Muhittin Abacıoğlu kitabı Haberi

Muhittin Abacıoğlu kitabı


İmar Affı ve İlgili Mevzuat kitabının 2. baskısı yayınlandı. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu ve Avukat Ali Abacıoğlu tarafından hazırlanan kitapta, imar barışı ile ilgili olarak toplumun bilgilendirilmesi, onlara yol gösterilmesi ve hukuki hakları hatırlatılarak bu haklarına sahip çıkmalarının sağlanması amaçlandı.

İmar Affı ve İlgili Mevzuat 2. basım, 1. kitabın güncellenmiş hali. Mevzuatta yapılan değişikliklerin kaleme alındığı bu kitapta Bakanlığa sorular soru ve cevaplar, yapılan tüm değişiklikler yer alıyor. 

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu, "Eski tebliğde iskele, liman, istinat duvarı ve bu gibi bina olmayan yaplar için yeterli kadar açıklık yoktu . Yayımlanan yeni tebliğ bu konulara açıklık getirdi. Böylece bu alandaki sıkıntı giderilmiş oldu." dedi.

Abacıoğlu, otel avm hastnae ve bu gibi...