19 / 04 / 2024

Murat Germen

Murat Germen

“Konutun Gücü Adına” başlıklı konferansta yapı, mimarlık, tasarım, gayrimenkul ve inşaat alanlarının önde gelen temsilcileri AKG Gazbeton, Blum TR ve Çuhadaroğlu sponsorluğunda bir araya geldi.

Murat Germen: İstanbul'daki yapılaşma 'terminatör' kıvamında!

Kurguladığı şehir-yapılaşma ve doğa temalı fotoğraflardan oluşan 'Facsimile Vol.2' sergisiyle C.A.M. Gallery'e konuk olan Murat Germen, 'Alışagelmiş algıyı kırmayı amaçlıyorum ki izleyicinin dikkatini çekebileyim' diyor.

Yoltaş Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yoltaş Desıgn Mimarlık Limited Şirketi Kağırhane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Murat Germen tarafından kuruldu.

Murat Germen: İstanbul'daki yapılaşma 'terminatör' kıvamında!

Kurguladığı şehir-yapılaşma ve doğa temalı fotoğraflardan oluşan 'Facsimile Vol.2' sergisiyle C.A.M. Gallery'e konuk olan Murat Germen, 'Alışagelmiş algıyı kırmayı amaçlıyorum ki izleyicinin dikkatini çekebileyim' diyor.

Murat Nurlu: Güneydoğu Anadolu'da 7.3 büyüklüğünde deprem olabilir!

Murat Nurlu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde meydana gelen depremlerin daha şiddetli bir depremin habercisi olduğunu, bölgede ortalama 7.3 büyüklüğünde bir deprem ihtimali olduğunu ifade etti...

Murat Atay kim?

Garanti Mortgage Müdürü Murat Atay kimdir? Garanti Mortgage Müdürü Murat Atay ne zaman bu göreve atandı? Mortgage Müdürü Murat Atay ne zaman, hangi okuldan mezun oldu?

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Florya Elite World Business Hotel'in müdürü Murat Köni oldu!

Florya'da Ekim ayı içerisinde açılması planlanan Elite World Hotels zincirinin dördüncü yatırımı olacak olan Elite World Business Hotel'in müdürü Murat Köni oldu. Köni yeni görevi ile ilgili heyecanlı olduğunu söyledi..

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Ahmet Murat Binark kimdir?

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Murat Binark kimdir? Ahmet Murat Binark inşaat sektöründe hangi görevlerde bulundu? İşte Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Murat Binark'ın biyografisi...

Murat Uysal Ataç İnşaat Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Ataç İnşaat tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Murat Uysal Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiş olan Halil Ataman'ın yerine Ataç İnşaat Yönetim Kurulu üyesi oldu...

Başakşehir Murat Hüdavendigar Üniversitesi inşaatına başlandı!

İlçe'de kurulacak olan Murat Hüdavendigar Üniversitesi yerleşkesinin inşaat çalışmalarına başlandı. Merve Vakfı Kuruluşu olan Murat Hüdavendigar Üniversitesi Başakşehir'in eğitim ve öğretim hayatına yeni bir soluk getirecek...

Murat Ülker kimdir?

Yıldız Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker kimdir? Murat Ülker hangi eğitimleri aldı? Murat Ülker iş hayatına nasıl girdi? İşte Yıldız Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker hayatı...

Kosova'ya Sultan Murat Kültür Merkezi yapılacak!

TİKA ile Bursa Osmangazi Belediyesi arasında Kosova'da Sultan Murat Kültür Merkezi inşa edilmesine ilişkin işbirliği protokolü imzaladı. Obiliç'te sosyal ve kültürel amaçlı bina yapılmasını içeren proje, 2014 yılında tamamlanacak.

Murat Onurlu: Depreme hazır olmak zorundayız!

Başbakanlık Afet, Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanı Murat Onurlu, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğu gerçeğinin kabul edilmesi gerektiğini belirterek, 2012 yılında meydana gelen deprem sayısının 28 bin 740 dedi...

Murat Germen Haberi

Murat Germen

Yapı-Endüstri Merkezi, yaşamımızın yeniden inşa sürecinde sektörü doğru dinamiklerle geliştirmeye, çözümler aramaya, geleceği daha iyi tasarlamaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Yapı Dünyası’nın Bilgi Merkezi kimliğini bu anlayışla sürdüren YEM, Konut Konferansı’nda “görünenin ardındakini göstermekte” ısrarlı tavrını sürdürüyor. İnovatif ve kolektif yaklaşımlarla daha sürdürülebilir yapılaşmaya gidileceğinin belirtildiği konferansta Türkiye’den ve Dünya’dan önemli isimler bir araya geldi.


Kendisine Sahip Çıkan Mahalle: Derbent

Konferansta yer alan konuşmacılarından Bir Umut Derneği’nden şehir plancısı Gizem Kıygı, sermaye lehine yönetilen, yıpratıcı bir kent politikası sürecine girildiğini belirterek bunun oluşturabileceği sosyal sıkıntılara dikkat çekti. Kıygı, “Derbentliler bize farklı bir mahalle ve kent siyasetinin olabileceğini gösterdi. Var olma mücadelesinden kendi talep mekanizmalarını kuracak bir duruma geldiler. Diğer insanlarla dayanışma içerisinde kendi sokaklarına, mahallelerine sahip çıktılar.” dedi.


Kente Sadece İmar ya...