29 / 03 / 2024

Murat Hüdavendigar Üniversitesi Başakşehir yerleşkesi

Murat Hüdavendigar Üniversitesi Başakşehir yerleşkesi

Başakşehir'e 5 bin öğrenci kapasiteli özel üniversite geliyor. Bu yıl eğitime geçici olarak Sultangazi'de başlayacak olan Murat Hüdavendigar Üniversitesi'nin Başakşehir yerleşkesinde eğitim Eylül 2015'te başlıyor...

Karadeniz Teknik Üniversitesi hüküm giymiş işçi olarak tam 14 kişi alım yapıyor! İşte başvuru şartları!

Karadeniz Teknik Üniversitesi, 14 eski hükümlü işçi alımı yapacak. Yapılan açıklamaya göre, başvurular 28 Nisan 2023 tarihine kadar kabul edilecek. 14 kişinin istihdam edileceği kadrolara ilişkin merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

Kentsel dönüşüm yasal adımlarla hızlandırılmalı!

İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Şeker, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şeker, kentsel dönüşümün yasal adımlarla hızlandırılması gerektiğine dikkat çekti.

Murat Kurum: 409 millet bahçesini hızla yapıyoruz!

Millet bahçesi yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "409 millet bahçesini hızla yapıyoruz, 113 millet bahçemizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk." şeklinde konuştu.

Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Elgörmüş 2025 yılına kadar 3 milyar TL'lik yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hıracı ve Metin Aydoğmuş ortaklığında kuruldu.

Murat Kurum: KDV indirimi kentsel dönüşümü hızlandıracak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Murat Kurum, riskli yapıların vatandaş tarafından yıkılması durumunda KDV oranının yüzde 1'e düşürülmesi kararının kentsel dönüşümü hızlandıracağını açıkladı.

Hzm Mermer İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzm Mermer İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeliile Mahsun Yıldırım ve Murat Hıdır Çelik ortaklığında kuruldu.

Muryal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muryal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hırdo tarafından kuruldu.

Murat Kurum: Sosyal konut projelerimizi hızlandırdık!

Kırıkkale’de İl Koordinasyon Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Sosyal konut projelerimizi ve inşaatlarımızı hızlı bir şekilde yapıyoruz'' dedi.

Murat Yazıcı: Rize'de kentsel dönüşüm projelerini hızlandırmalıyız!

İnşaat Mühendisleri Rize Şubesi Başkanı Murat Yazıcı yaptığı açıklamada Rize’de deprem tedbirlerinin alınması ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlandırılması gerektiğini söyledi.

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Ege Üniversitesi Millet Bahçesi projesi meclis gündeminde!

Çevre Komisyonu Üyesi ve CHP Sözcüsü İzmir Milletvekili Murat Bakan, Ege Üniversitesi’nin 290 bin metrekarelik ormanlık alanının ‘millet bahçesi’ yapılmasıyla ilgili soru önergesi verdi.

Murat Hüdavendigar Üniversitesi Başakşehir yerleşkesi Haberi

Murat Hüdavendigar Üniversitesi Başakşehir yerleşkesi


Geçtiğimiz yıl inşaat çalışmaları başlayan Murat Hüdavendigar Üniversitesi 120 bin metrekare inşaat alanı üzerinde kuruluyor. Murat Hüdavendigar Üniversitesi bu yıl Eylül'de geçici olarak Sultangazi'de eğitime başlayacak. Murat Hüdavendigar Üniversitesi'nin Başakşehir Yerleşkesi Eylül 2015'te açılacak.


Murat Hüdavendigar Üniversitesi, Başak Mahallesi Akşemsettin Caddesi'nde bulunan belediye hizmet binasının ve Oyakkent 1. etabın yanında yer alıyor. Murat Hüdavendigar Üniversitesi Başakşehir Yerleşkesi 5 bin öğrenci kapasitesine sahip olacak.


Murat Hüdavendigar Üniversitesi Başakşehir'de rektörlük binası, yurt, fakülteler, kütüphane, spor salonları, kongre merkezi, hazırlık okulu, kapalı otopark, mescit ve ortak kullanım alanlarından meydana geliyor.


Murat Hüdavendigar Üniversitesi Başakşehir'de Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi altında, İnşaat Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Mimarlık, İç Mimarlık, İşletme, Ekonomi, Siyaset Bilimler ve Uluslararası İlişkiler, Türk Dili...