19 / 04 / 2024

Murat Koç izmir projeleri

Murat Koç izmir projeleri

Yeni Asır Gazetesi muhabiri Yağmur Uygur İzmir eski Milletvekili ve işadamı Murat Koç ile bir röportaj gerçekleştirdi. Koç, milletvekilliği döneminde üzerinde durduğu Bornova'daki Paterson Köşkü'nün yeniden İzmir'e kazandırılmasıyla ilgili protokolün imzalandığını ve inşaata başlanma aşamasına gelin

Giraudlar'ın çiftliği askıya çıktı! İzmir'e Koç Üniversitesi mi geliyor?

Kamuoyunda Giraudlar'ın çiftliği olarak bilinen ve sahipleri arasında Koç Holding’in de bulunduğu 28 hektarlık yeşil alan statüsü, "Yüksek Öğrenim Alanı" ve Kentsel Gelişme Alanı" olarak değiştiren imar planı askıya çıktı.

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Köklü ve Murat Koçalan ortaklığında kuruldu.

İzmir Ekonomi Üniversitesi personel alımı yapıyor! İşte başvuru koşulları ve detayları

Üniversite Rektörlüğü bugün sabah saatlerinde yeni bir öğretim üyesi alım ilanı yayınladı. İlanlara başvurular ise 14 Mart itibariyle alınmaya başlandı. Adaylar, ilanlarda belirtilen koşulları ve şartları taşıdıkları takdirde ilanlar için başvuruda bulunabilecekler.

Murat Kurum: İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "2022'de İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız" dedi.

Murat Kurum'dan İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklama!

Bütçe görüşmeleri sırasında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  İzmir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. 

İzmir ve Antalya'da konut fiyatları rekora koşuyor!

Emlakjet, Jetsat hizmetini İzmir ve Antalya'da da hayata geçirdi. Emlakjet tarafından hazırlanan verilere göre; İzmir'de pandemi sürecinde konut talebi 2 kattan fazla artarken, Antalya'da da konut fiyatları rekora koşuyor.

Murat Kurum'dan İzmir Yeşildere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konak Yeşildere bölgesinde dönüşüme başlayacaklarını söyledi.

Koçlar Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koç ortaklığında kuruldu.

Murat Bakan'dan İzmir'deki Tarihi Kemeraltı Çarşısı'na ilişkin soru önergesi!

İzmir Konak'ta 2016 yılında inşaat çalışmaları yapılırken ortaya çıkan Roma'ya ait liman ve hamam kalıntılarının bulunduğu 2 bin senelik alan için kiralama ihalesi yapılacak. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koşar tarafından kuruldu.

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

Murat Bakan'dan İzmir Rıza Bey Apartmanı park olsun açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Rıza Bey Apartmanı Park Olsun İnisiyatifi’nin istemini Meclis gündemine taşıdı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a çağrıda bulunan CHP'li Bakan, konuya ilişkin konuştu.

Cankoç İnşaat Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankoç İnşaat Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Koçak tarafından kuruldu.

Murat Koç izmir projeleri Haberi

Murat Koç izmir projeleri

MHP İzmir eski Milletvekili ve işadamı Murat Koç, milletvekilliği yaptığı dönemde İzmir için birçok projeyi gündeme getirdiğini ifade etti. Bu projelerin bugün de takipçisi olduğunu söyleyen Koç, son olarak milletvekilliği döneminde üzerinde durduğu Bornova'daki Paterson Köşkü'nün yeniden İzmir'e kazandırılmasıyla ilgili protokolün imzalandığını ve inşaata başlanma aşamasına gelindiğini söyledi. Koç, "Şimdi de yine gündeme getirdiğimiz projelerden biriyle ilgili müjdeli bir haber bekliyoruz. Sonuçlandığı zaman herkesle paylaşacağımız bir müjdemiz olacak" diye konuştu. Koç, Türkiye genelinde 1000'in üzerinde çalışanı ve 800 aracıyla hizmet veren Ege Ulaşım şirketindeki çalışmaları hakkında da bilgi verdi.


-Sizi Milletvekilliğinizde farklı kılan neydi?


Siyasetteki anlayışım hiç bir zaman "laf olsun diye konuşayım" veya "karşımdakini yıpratayım" şeklinde olmadı. Biz sürekli birliktelik sağlamak zorunda olduğumuzu dile getirdik. İzmir için "İzmirlilik birlikteliği" çok...