23 / 04 / 2024

İzmir Paterson Köşkü yeniden inşa ediliyor!

İzmir Paterson Köşkü yeniden inşa ediliyor!

Yeni Asır Gazetesi muhabiri Yağmur Uygur İzmir eski Milletvekili ve işadamı Murat Koç ile bir röportaj gerçekleştirdi. Koç, milletvekilliği döneminde üzerinde durduğu Bornova'daki Paterson Köşkü'nün yeniden İzmir'e kazandırılmasıyla ilgili protokolün imzalandığını ve inşaata başlanma aşamasına gelin



MHP  İzmir  eski Milletvekili ve işadamı Murat Koç, milletvekilliği yaptığı dönemde İzmir için birçok projeyi gündeme getirdiğini ifade etti. Bu projelerin bugün de takipçisi olduğunu söyleyen Koç, son olarak milletvekilliği döneminde üzerinde durduğu Bornova'daki Paterson Köşkü'nün yeniden İzmir'e kazandırılmasıyla ilgili protokolün imzalandığını ve inşaata başlanma aşamasına gelindiğini söyledi. Koç, "Şimdi de yine gündeme getirdiğimiz projelerden biriyle ilgili müjdeli bir haber bekliyoruz. Sonuçlandığı zaman herkesle paylaşacağımız bir müjdemiz olacak" diye konuştu. Koç, Türkiye genelinde 1000'in üzerinde çalışanı ve 800 aracıyla hizmet veren Ege Ulaşım şirketindeki çalışmaları hakkında da bilgi verdi.


-Sizi Milletvekilliğinizde farklı kılan neydi?


Siyasetteki anlayışım hiç bir zaman "laf olsun diye konuşayım" veya "karşımdakini yıpratayım" şeklinde olmadı. Biz sürekli birliktelik sağlamak zorunda olduğumuzu dile getirdik. İzmir için "İzmirlilik birlikteliği" çok önemli. Bizim dönemimizden sonra bu söylem daha da arttı. Bugün birbirlerinin aksini söyleyen anlayışlar "birlikte üretelim"e döndü. Bu açıdan söylemlerimizle örnek olduk.


Müjdeli haber yakında


-Vekilliğiniz döneminizde İzmir'le ilgili çeşitli projeler gündeme getirdiniz. Bunları takip etmeyi sürdürüyor musunuz?


Başlattığımız İzmir projelerini hala sıkı bir şekilde takip ediyorum. Son olarak gündeme getirdiğimiz Paterson Köşkü ile ilgili protokol imzalandı ve inşaatı başlama aşamasına geldi. Kuzey otobanının 2016 bütçesinde yer bulması için ön ayak olduk. Şimdi de müjdeli bir haber bekliyoruz. Sonuçlandığı zaman herkesle paylaşacağımız bir müjdemiz olacak.


-Spora da önem verdiğinizi biliyoruz. Amatör sporcular sizi çok seviyor. Amatörlere ne tür desteklerde bulunuyorsunuz?


Çocuklarımız kendilerine kurulan tuzaklara kolay düşüyorlar. Gençliği spor yaparak zaman harcayacakları aktivitelere çekmeye çalışıyorum. Amatör kulüplerden Murat Koç'a gelip de isteği sonuçsuz kalan hiç bir spor dalı yok. Hepsi bizim gencimiz.


-Ege Ulaşım'daki çalışmalarınız nasıl devam ediyor?


Sektördeki modernleşme, kurumsallaşma, hizmet anlayışını daha ileriye taşımaya çalışıyoruz. Her günümüzü öncekinden daha iyi yapmayı istedik. İddia ediyorum ki, sektörümüzde en kurumsal firma biziz. Toplu iğne kadar gönderiyi kayıt dışı götürmeden ülke ve ekonomiye hizmet etmeyi ve hizmeti de en iyi şekilde organize ederek yapmayı hedefledik. Bu hedefimize de ulaştık.


Hizmette hız önemli


-Ege Ulaşım'ın farkı ne?


Ürünlerin tamamını alıcısına öğlene kadar teslim ediyoruz. Bu da ekonominin canlanmasına sebep oluyor. Çalıştığımız bölgelerde kargo firmaları çok gerimizde hizmet üretiyor. Hizmette hız önemli. Sabah 08.00'de esnaf dükkanını açmadan malzemesini kapısına bırakıyoruz.

En önemli farkımız zamana ve güvene dayalı erken teslimat.


-Son olarak vermek istediğiniz bir mesaj var mı?


78 milyon insanımıza sesleniyorum. Bizi biz anlarız. Bizi bizden olmayanlar, aynı kültürü bu coğrafyada yaşamayanlar anlayamazlar. Adımların iyi atılması lazım. İnsanımızı, ülkemizi büyük üzüntülere sokan, kandırılmış, beyinleri yıkanmış grupları toplumdan atmamız lazım.

Huzur birleştiricidir, huzuru bozacak duygu ve düşüncelerden toplum olarak sıyrılıp aynı noktada birleşmeliyiz.




Yeni Asır


Geri Dön