29 / 03 / 2024

murat kurum izmir

murat kurum izmir

İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı

Murat Kurum: İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "2022'de İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız" dedi.

Murat Kurum'dan İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklama!

Bütçe görüşmeleri sırasında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  İzmir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. 

Murat Kurum'dan İzmir Yeşildere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konak Yeşildere bölgesinde dönüşüme başlayacaklarını söyledi.

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

Murat Kurum: İzmir'de hasar tespiti için çalışmalarımızı sürdürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'de meydana gelen sel nedeniyle il müdürlüğü ekiplerinin hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Murat Kurum: İzmir'de gerekli alanlarda kentsel dönüşüm çalışması yapılacak!

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de kentsel dönüşüm ihtiyacı olan bölgelerde gerekli çalışmaların yapılacağını açıkladı. 

Murat Kurum: İzmir'deki deprem sonrası 50 binada tahliye çalışmalarını tamamladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bugün itibarıyla 50 binada tahliye çalışmalarını tamamladık ve yıkım süreçlerini de Rıza Bey Apartmanı etrafındaki ağır hasarlı binalarımızın bulunduğu bölgede başlatmış olacağız." diye konuştu.

Murat Kurum: 81 ilin 3 boyutlu dijital ikizini çıkardık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Nöbetçi Bakan" uygulaması kapsamında geldiği Meclis'te, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Murat Kurum kentsel dönüşüm kapsamında, "81 ilin 3 boyutlu dijital ikizini çıkardık" dedi...

Murat Kurum: Van'da 694 yapının ağır hasarlı olduğunu tespit ettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, AA Editör Masası'nda Van depremine dair değerlendirmelerde bulundu. Murat Kurum, "Van'da 254 konut ve 297 ahırın yıkık 694 yapının ağır hasarlı olduğunu tespit ettik." dedi...

Murat Kurum: Elazığ'da 19 bin konutun projelerini başlattık!

Elazığ'da 24 Ocak Cuma günü meydana gelen deprem sonrası bölgede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hasar tespit ve onarım çalışmaları başladı. Murat Kurum,"Elazığ'da yaklaşık 19 bin bağımsız bölümden oluşan konut projelerini başlattık." dedi...

Murat Kurum: Elazığ'da bir yıl içinde projelerimizi tamamlayacağız!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen deprem sonrası bölgede kentsel dönüşümün başladığını ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, projelerin bir yıl içinde etaplar halinde tamamlanmasının planlandığını belirtti...

Murat Kurum: Elazığ'da Kentsel dönüşüm çalışmaları yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Elazığ'da deprem sonrası çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. Murat Kurum, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada depremin ardından Elazığ'da yürütülen çalışmalara ilişkin son bilgileri paylaştı...

Murat Kurum: Depremin etkilerini en aza indireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ’da yaşanan deprem bölgesine giderek depremzedeleri ziyaret etti ve kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

murat kurum izmir Haberi

murat kurum izmir

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İzmir Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İl Müdürlüğünde basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya, Bakan Kurum'un yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Vali Yavuz Selim Köşger, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve diğer ilgililer katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen toplantıda, depremin ardından gerçekleştirilen çadır ve konteyner kent hizmetleri, hasar tespit ve yardım çalışmaları ile kentsel dönüşüm konusunun görüşüldüğü belirtildi.

Depreme dayanıklı binalar yapalım, zararı en aza...