19 / 04 / 2024

murat kurum toki açıklaması

murat kurum toki açıklaması

TOKİ'den 81 il için ezber bozan sosyal konut müjdesi geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuyla ilgili konuştu ve Haziran ile Temmuz aylarını işaret etti. İşte TOKİ 81 il sosyal konut projesi detayları...

TOKİ 100 bin sosyal konut yapacak! TOKİ sosyal konut başvurusu başladı mı? 2022 TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman?

Bakan Murat Kurum, 100 bin yeni sosyal konutun müjdesini verdi! Peki, 2022 yılı TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman? TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı?

TOKİ'den 81 ile yeni konut müjdesi! Bakan Kurum resmen açıkladı! TOKİ başvuruları ne zaman?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum milyonlarca kişinin beklediği müjdeyi vererek, "TOKi ile yakın zamanda yine bir sosyal konut hamlesini 81 ilimizde yapacağız" dedi.

TOKİ 50 bin ve 100 bin konut projeleri o tarihte teslim edilecek! Yüz binlerce kişi ev sahibi oluyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 50 bin ve 100 bin sosyal konut projelerindeki konutların 2023 yılında sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Murat Kurum: TOKİ eliyle 1 milyon 100 bin konut ürettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada, TOKİ eliyle 2002 yılından şu ana kadar toplam olarak 1 milyon 100 bin konut ürettiklerini dile getirdi.

Konut kredilerinde tarihi rekor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konut kredilerine ve TOKİ'nin yrüttüğü konut projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum, konu kredilerinde rekor kırıldığını belirtti.

Türkiye genelinde 1 milyon konut üretilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin konut projelerine ilişkin, "50 bin ve 100 bin sosyal konut projelerimizle Türkiye genelinde 1 milyondan fazla konut üretimini gerçekleştirmiş olacağız" dedi...

Murat Kurum'dan TOKİ müteahhitleri açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2003'ten bu yana TOKİ müteahhitlerine 107 milyar TL ödeme yapıldığını duyurdu.

Bu ülkede hiçbir dar gelirli evsiz kalmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,bu ülkede hiçbir dar gelirli vatandaşın evsiz kalmayacağını söyledi. Kurum, "2019 yılı için 50 bin sosyal konut projesini başlattık ve 636 bin başvuru oldu" dedi..

Murat Kurum: Yöresel mimari çalışmalarımız sürüyor!

Türkiye'de konut seferberliği başlatıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yöresel mimariye ilişkin çalışmaların sürdüğünü söyledi.

TOKİ mağdurlarından Murat Kurum çıkartması! 

TOKİ mağdurları AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'u protesto etti. Mağdurlar Murat Kurum'a ''“Mağdurlar burada, Murat Kurum buraya” sloganıyla seslendi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Tuzla mağdurları ve Murat Kurum anlaşamadı: Taksitlere 6 ayda bir zam yapılması önlenemez!

TOKİ Tuzla mağdurları ve İBB Başkan adayı Murat Kurum, zamlar konusunda anlaşamadı. Peki o görüşmede neler konuşuldu? Murat Kurum ne teklif etti? İşte ayrıntılar...

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurlarından Murat Kurum'a tepki: Maliyet dar gelirliye kalıyor, davamızdan vazgeçmeyeceğiz!

TOKİ tarafından 2019'da başlatılan “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” mağdurları, sorunların çözülmesini ve evlerine kavuşmayı talep ediyor. Mağdurlar, dönemin Bakanı Murat Kurum’un verdiği sözü hatırlattı ve davalarından vazgeçmeyeceklerini söyledi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Arazileri peşkeş çekiyoruz TOKİ evlerinin fiyatları çok ucuz olacak

Hükümetin konut piyasasında yaşanan durgunluğu aşmak için başlattığı ucuz ev kampanyasının detayları belli olmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine arazilerini dar gelirli vatandaşlara peşkeş çekiyoruz fiyatlar çok ucuz olacak" dedi.

Murat Kurum: TOKİ eliyle 1 milyon 100 bin konut ürettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada, TOKİ eliyle 2002 yılından şu ana kadar toplam olarak 1 milyon 100 bin konut ürettiklerini dile getirdi.

Murat Kurum'dan TOKİ'ye ziyaret!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Murat Kurum'dan TOKİ müteahhitleri açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2003'ten bu yana TOKİ müteahhitlerine 107 milyar TL ödeme yapıldığını duyurdu.

Murat Kurum: Van'da 694 yapının ağır hasarlı olduğunu tespit ettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, AA Editör Masası'nda Van depremine dair değerlendirmelerde bulundu. Murat Kurum, "Van'da 254 konut ve 297 ahırın yıkık 694 yapının ağır hasarlı olduğunu tespit ettik." dedi...

Murat Kurum: Elazığ'da 19 bin konutun projelerini başlattık!

Elazığ'da 24 Ocak Cuma günü meydana gelen deprem sonrası bölgede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hasar tespit ve onarım çalışmaları başladı. Murat Kurum,"Elazığ'da yaklaşık 19 bin bağımsız bölümden oluşan konut projelerini başlattık." dedi...

Murat Kurum: Elazığ'da bir yıl içinde projelerimizi tamamlayacağız!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen deprem sonrası bölgede kentsel dönüşümün başladığını ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, projelerin bir yıl içinde etaplar halinde tamamlanmasının planlandığını belirtti...

Murat Kurum: Elazığ'da Kentsel dönüşüm çalışmaları yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Elazığ'da deprem sonrası çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. Murat Kurum, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada depremin ardından Elazığ'da yürütülen çalışmalara ilişkin son bilgileri paylaştı...

Murat Kurum: Depremin etkilerini en aza indireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ’da yaşanan deprem bölgesine giderek depremzedeleri ziyaret etti ve kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

murat kurum toki açıklaması Haberi

murat kurum toki açıklaması

TOKİ, dar gelirli vatandaşları uygun taksit, peşinat ve düşük fiyatlarla ev sahibi yapmayı sürdürüyor. Çevre, Sehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan dikkat çeken bir TOKİ açıklaması geldi. TOKİ'de Haziran ve Temmuz ayları çok önemli. TOKİ, ev almak isteyen dar gelirli vatandaşlar için harekete geçti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Mayıs ayının ilk bombasını duyurdu. 81 ilde 2+1 ve 3+1 konut tiplerinde hazırlanan sosyal konutlar için müjde verildi. Murat Kurum, merak edilenleri açıkladı. 

İşte TOKİ'nin 81 ilde hayata geçireceği 2+1 ve 3+1 sosyal konutlara ilişkin detaylar...

 

"Biz TOKİ'yle birlikte yakın zamanda sosyal konut hamlesini 81 ilimizde yapacağız" diye konuşan Murat Kurum, böylece 81 il...