24 / 04 / 2024

murat yıldıran martı GYO

murat yıldıran martı GYO

Türkiye'nin turizm odaklı ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı olarak öne çıkan ve Çerkezköy'de yapılmaya başlanan Narin Park'la konut sektöründeki ididasını da ortaya koyan Martı GYO' da görev değişikliği gerçekleşti.

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

A101 haftanın indirimli ürünlerini açıkladı! İşte 29 Mart 2022 Haftanın Yıldızları fiyat listesi!

A101 haftanın yıldız ürünleri açıklandı. Peki hangi ürünler indirimli satışa sunulacak? İşte 29 Mart 2022 haftanın yıldızları fiyat listesi!

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

A101 Haftanın Yıldızları'nda yok yok! İşte 20 Mart 2022 indirimli ürünlerin fiyat listesi!

A101 bu haftanın indirimli ürünlerini "Haftanın Yıldızları" başlığı altında satışa sundu. Peki hangi ürünlerde indirim yapıldı? İşte A101 Haftanın Yıldızları fiyat listesi...

Fakir’den mavi yıldızlı ürünlerde büyük indirim! İşte indirimli ürünler ve Mart 2022 fiyat listesi…

Fakir küçük ev aletleri kategorisinde büyük fırsatlar başladı… Fakir’in mavi yıldızlı ürünleri ve Mart 2022 indirimli fiyat listesi…

Jeep Compass 80. Yıldönümüne özel yeniden tasarlandı! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Jeep Yeni Compass modelinin 80. Yıldönümüne özel fiyat listesini güncelledi. Peki Jeep Compass modelinin fiyat listesi nasıl? SUV modeli otomobil arayışında olanlar, bu otomobile bayılacaksınız. İşte otomobilin özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Deniz Albayrak: Acıpayam'da depremzedeler 1 yıldır konteynerlerde yaşıyor! 

Geçtiğimiz yıl 20 Mart'ta 5,5 büyüklüğünde depremle sarsılan Denizli Acıpayam'da evleri yıkılan aileler, hala konteyner evlerde yaşıyor. CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, "160 aile konteynerlerde yaşıyor. Ev verileceği yardımda bulunulacağına dair söylentiler çıkarıldı. Bir yıl geçti ama kim

murat yıldıran martı GYO Haberi

murat yıldıran martı GYO

Buna göre Martı GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü olarak görevini sürdüren Emre Narin, yönetim kurulundaki görevini sürdürmeye devam ederken Genel Müdürlük bayrağını finans sektörünün deneyimli isimlerinden Murat Yıldıran'a devretti.

1962 doğumlu Yıldıran, Galatasaray Lisesi'nden mezun oldu. ODTÜ Ekonomi bölümünün ardından Amerika'da Southeastern Üniversitesinde Financial Management üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra profesyonel iş yaşamına Türkiye Ekonomi Bankası'nda başladı. Ardından Kamu Ortaklığı İdaresinde Proje Yöneticisi olarak görev yapan Murat Yıldıran bu dönemde Petkim, Türk Hava Yolları gibi kuruluşların özelleştirme programlarında çalıştı. 1990 – 1993 yılları arasında Midland Bank'ta Ticari Bankacılık ve Kurumsal Krediler departmanlarında müdür olarak görev yapan Murat Yıldıran, Gima, Çukurova Elektrik gibi kurumların özelleştirilmesinde başta Türk...