29 / 03 / 2024

Mürşit Gayrimenkul iletişim

Mürşit Gayrimenkul iletişim

Mürşit Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu. 

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Mürşit Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürşit Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu. 

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Evora İzmir iletişim!

Evora İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. 

İdealist Cadde iletişim bilgisi!

İdealist Cadde iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasını taşıyan proje İstanbul Şile'de hayata geçiriliyor. 

Sinpaş Sefaköy iletişim!

Sinpaş Sefaköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek proje  Sefaköy ilçesinde, E5 Otoyolu'nun yanında yükselecek.

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Ömür Ambalaj Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömür Ambalaj Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yüksekdağ tarafından kuruldu. 

CLK Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı ve Bilişim Sistemleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CLK Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı ve Bilişim Sistemleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Şahin Çalık tarafından kuruldu. 

Mürşit Gayrimenkul iletişim Haberi

Mürşit Gayrimenkul iletişim

Mürşit Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu. 

Mürşit Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla vearsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,danışmanlık,seyahat taşıma,ve anasözleşmesinde yazılı işler

Mürşit Gayrimenkul...